sobota 20. října 2007

Gothic III: Reddock a okolí

Spolu s mladým rebelem jménem Copper jsem dodělal všechny questy od rebelů z Reddocku. Pobil jsem skřetí hlídku tábořící na cestě. Boj byl rychlý a snadný.
Ortegovi bandité skrývající se v jeskyni byli kupodivu mnohem snadnějšími protivníky než v původní verzi hry. Žádná taktika, žádný boj z dálky. Prostě jsem na ně naběhl a pobil jsem je mečem. Ukazuje se, že dokud sekám mečem, tak protivník málokdy zaútočí jak zpředu, tak zboku nebo zezadu.
Na skřetí farmě jsem napřed vyzval velitele na souboj. Když ležel na zemi přemožen, probodl jsem ho a pobil hlídku. Z jejich prasat a kuřat je spousta masa. Bude se hodit, po opečení nad ohněm léčí za 20%.
Koupil jsem si lehké rebelské brnění a vyrazil do vesnice Cap Dun, které vládnou skřeti. Zvítězil jsem ve dvou soubojích v aréně a splnil pár pochůzek. Při minulém hraní jsem pro orky dobyl Reddock, tentokrát to udělám obráceně - chystám se vyčistit Cap Dun od orků. Ale napřed musím splnit všechny úkoly. Teď budu lovit vlky v okolí. Od lovce jsem se naučil stahovat kůže, tak by to mohl být i celkem výnosný obchod.

Žádné komentáře: