pátek 5. října 2007

Medieval 2: Návrat do Francie

Vrátil jsem se k rozehranému Medievalu 2. Nainstaloval jsem si Skin Packy zlepšující textury jednotek.

Hraji teď za Francii. Poprvé jsem Medieval 2 rozehrál za Holy Roman Empire hned zjara, když vyšel.
Letos o prázdninách jsem se k tomu vrátil a začal jsem za Francii. Napřed jsem dobyl celý Iberský poloostrov, potom severní Afriku a Benátsko. Teď válčím na Balkáně s Byzancí a v Německu s agresivním Dánskem. Zatím mám spojenectví s Anglií a Polskem.
Dnes jsem zaznamenal významný pokrok. Konečně jsem shromáždil na Balkáně dost jednotek a dobyl jsem na Byzanci zpět Thessaloniké, kterou jsem už kdysi měl a Byzantinci si ji vzali zpátky. Na severu jsem sice prohrál bitvu s dánským králem blízko Frankfurtu, ale oplatil jsem mu to zabráním Vídně.
Tadyto jsou obrázky z úspěšné zteče Vídně.
Je s podivem, jak mě má teď papež rád. Dokud jsem bojoval jenom se Španělskem, Portugalskem a Benátkami, balancoval jsem na hraně exkomunikace. Od té doby, co hubím kacíře v Africe a na Balkáně, stavím katedrály a posílám kněze konvertovat, je papež můj nejlepší kamarád.
Chci se upnout na strategii porazit Byzanc a podél Středozemného moře se probít k Jeruzalému. Ten nyní ovládají Angličané, ale když vidím, jak jim zatápí Skotové a Portugalci (které jsem vyhnal z Pyrenejského poloostrova, ale uchytili se v Irsku), tak pochybuji, že si ho udrží nadlouho.

Žádné komentáře: