úterý 23. října 2007

Gothic III: Trelis

Cestou z Geldernu jsme s Copperem navštívili farmu na kopci. Zbavili jsme farmáře starostí s Ripper Beasts, kteří se nastěhovali do jeskyní pod farmou. Na farmě jsme našli uprchlého alchymistu a bez milosti jsme ho zahnali do města. Ať maká, lenoch!
Vrátil jsem se do Trelisu a zaparkoval Coppera na cestě. Povedlo se mi pobít ogry v jámě. Postupně jsem je vylákal k městské bráně, kde mi je pomohly zabít stráže. To potěšilo. S Copperem bych to nedoázal, protože ihned po naagrování ogra by se na něj Copper vrhl.
Vloupal jsem se do městské pokladnice a vybral ji do mrtě.
V Trelisu už mám plnou reputaci, takže mě pustí k veliteli města. Chce po mě, abych mu přinesl 50 tisíc gold jako platbu pro hashishiny za spojenectví. Takový obnos, i kdybych ho měl, raději utratím za trénink.
Zjistil jsem nepřijemnou věc: nemám nárok na slušnější brnění, dokud si nezlepším reputaci buď s orky nebo s rebely. To zamrzí. U orků mám zatím 1, u rebelů 22 za vyčištění Ardey a Cape Dun. Nemám v úmyslu posluhovat orkům, ale ani u rebelů nechci spěchat s osvobozováním měst, dokud si kompletně neprojdu centrální zemi Myrtanu. Když se s osvobozováním moc spěchá, tak si člověk kompletně znepřátelí orky, jak jsem se dočetl na webu.
Oklikou přes tábor rangerů jsme se vrátili do Montery. Tady budu chtít splnit všechny questy.

Žádné komentáře: