pondělí 29. září 2008

WAR: Barak Varr a první siege

Barak Varr je starý trpasličí přístav. Obrovská jeskyně vytesaná ve skále, ve které se skrývá bezpečný přístav pro trpasličí obrněnce a celé trpasličí město. Je obrovský, majestátní, nádherný.
Dobývá ho orčí kmen Broken Tusks vedený bláznivým velitelem Nogazem.
Public questy 8. kapitoly za Greenskins se točí kolem přístavu. Je tu krásný quest v trpasličí hospodě, kdy se napřed rozbíjejí sudy a zabíjejí trpaslíci, potom se musí bránit trpaslíkům, kteří jdou pivo zachraňovat, a korunuje to boj proti naštvanému hospodskému.
Mám za sebou první guildovní siege raid. Nejdřív jsme neúspěšně zaútočili na Passwatch Castle (Tier 3 keep) v Talabencladu. Celkem snadno jsme se prokousali skrz první bránu, ale u druhé brány nás odrazila silná obrana Orderu se spoustou děl.
Aspoň jsme zabrali věž Varentane's Keep, ale radši jsme se přesunuli do Marshes of Madness. Tam jsme snadno dobyli pevnost Fang Breaka Hold. Poprvé jsem si vyzkoušel squig herdera při dobývání a nemělo to chybu. Následně jsme se přesunuli do Shadowlands a bránili jsme tam hlavní pevnost. To byl moc fajn zážitek, užil jsem si boj na dálku co srdce ráčilo.
Pak jsem se chvilku toulal sólo elfí zemí Ellyrion. Krása pastvin s bílými elfími koni brala za srdce. Je škoda, že jsem tam byl v noci. Potkal jsem tam starou přítelkyni - elfku Laurarew. Stihl jsem jí jenom zamávat, než se mi rozplynula (pravděpodobně skočila do scenaria).

Žádné komentáře: