středa 1. října 2008

WAR: Dokončení Barak Varr, rank 17

Dodělal jsem všechny zbývající questy v Barak Varr. Tímto mám hotovou Tier 2 pro Greenskins. Bohužel nemám hotové všechny stage u public questů - jak se zdá, funguje to tak. že se farmí pouze první quest z dané kapitoly, kde je pořád dost lidí, a ostatní questy hrajou jenom nadšenci. Tak jsem si to aspoň vyzkoušel, z každého jsem udělal první stage a namaxoval jsem si Influence (dostal jsem za to pěkný luk).
Tady je screenshot trpasličího parníku z Chapter 9 public questu Long Drong and the Slayer Cove. Dělali jsme ho ve dvou - shaman level 19 a já (během boje jsem dingnul 17) . Bohužel, ve dvou se druhá stage opravdu dělat nedá.
Jsem na 17. levelu. Rozhodl jsem se, že do Tier 3 půjdu až na 20. levelu, dřív ne. Vlezl jsem do high Pass, ale když jsem tam potkal první trpaslíky level 21, rychle jsem se vrátil. Už takhle byly questy docela challenge, když jsem musel zabíjet moby o tři úrovně nade mnou.
Asi půjdu questit do elfí zóny. Chaos si budu šetřit, protože můj budoucí alt bude asi Chosen. Mám první fialovou věc - krásný breastplate. Od 17. levelu už ho můžu nosit, stejně jako cloak který jsem dostal od Ninjagona (pozdrav).

Žádné komentáře: