neděle 12. října 2008

WAR: Tome Unlocks - Nordland

Po získání vlka jsem přerušil plnění questů a scenaria a soustředím se na odemykání Tome of Knowledge. Nordland a Norsca jsou moc podařené lokace. Jak mi moc nesedí Chaos, tak obě lokace mají kouzelnou atmosféru.
Připletl jsem se blízko startovací lokace Orderu, a šup - jsem slepice! Nevěděl jsem, že je to takhle chráněné. Co se dá dělat, některé Unlocky prostě nedokážu splnit, protože jsou moc blízko nepřítele.
Pole v Nordlandu, kde se plní jeden z Public questů. Pokud jsem si všiml, úkolem je zapalovat vozy s úrodou. Inu, Chaos...
Obzvlášť v noci je to tu moc efektní. Plameny z hořících chýší šlehají vysoko do výše, planoucí dřevo praská, atmosféra jako hrom. Kousek odtud se nachází Salzenmund, veliké město Orderu, kde se plní public questy. Až budu hrát alta - tanka, rozhodně se sem chci podívat.
Hořící větrný mlýn uprostřed noci je něco nepopsatelného. Opravdu jsem nic podobného ve hře neviděl. Destrukce ve vší nahotě. Myslím, že tu je nějaký Public quest Orderu, protože kolem toho větrného mlýna táboří spousta Chaosích mágů a jejich démonických petů.

Žádné komentáře: