neděle 19. října 2008

WAR: Toulky po Blighted Isle

Při odemykání Tome of Knowledge jsem se zatoulal do Blighted Isle - elfí úvodní zóny. Elfí země mě nepřestávají fascinovat. S výjimkou Shadowlands to jsou nádherné, kouzelné, pohádkové země.
Startovací lokace Temných Elfů je místo, kde přistála Černá Archa - nestvůrně veliká kovová loď, ze které se vyvalila Malekithova temná amáda, aby doibyla zpět ztracené elfí země.
Na každém kroku člověk potkává různé scény krutosti Temných elfů. Na jednom místě dva temní elfové bodají zraněného bílého lva a smějí se jeho nářku. Tady zase dinosauroidní mounti Cold Ones (Chladní) trhají na kusy ubohé poražené High Elfy. Docela hustá atmosféra, až mi je jich líto.
Věž nočního plamene (The Tower of NIghtflame) se nachází v RvR části Chrace. Je to vlastně ostrov, který připomíná křídové Bílé útesy Doverské. Toulání po low level zónách mě dost baví. Je pouze škoda, že některé Tome unlocks se prostě za Destruction nedají splnit, protože se tam nedá dostat (zejména v Nordlandu a v Ekrundu).

Definitivně jsem dodělal všechny Tome Unlocks za Tier 1. V Tier 2 mám hotové Greenskins a Dark Elves zóny, chybí mi už jenom dotáhnout Chaos. Asi teď budu chvilku dělat questy a RvR, protože za poslední týden jsem se držel na level 20.

Žádné komentáře: