úterý 16. září 2008

WAR: Day Two

Tohle je screenshot z prvního battlegroundu - Gates of Ekrund. Ještě jsem nepochopil, jak se ve Warhammeru střídá noc a den - každopádně dnes bylo ve hře mnohem víc světla než včera. Proto obrázky vypadají lépe.
Začaly se dělat nechutné fronty. Na našem serveru byla chvílemi čekačka 400, asi na hodinu. To je celkem děs. WoW to jednu dobu neměl lepší, ale časem se to srovnalo. Pevně věřím, že se to srovná i tady. Navíc se zdá, že je na našem serveru přetlak Chaosu. Tak uvidíme, snad se najde dost Orderu.
Hodně moc si to užívám. WAR je graficky plně srovnatelný s WoW, a podle mě mnohem zábavnější. Svět mi přijde docela kondenzovaný, na menší prostor se nacpe mnohem víc zábavy. To je fajn.
Kousek od startovní lokace se nachází gigantická pila na dřevo. Public quest spočíval v zabíjení lesních duchů chránících stromy, následném kácení stromů (super zážitek!!) a nakonec boj s bossem - Entem.
Pilu pohání obrovský troll, který šlape v kole. Měl jsem za úkol pochytat líné gobliny, kteří se ulejvají z práce při kácení stromů, a připravit z nich žrádlo pro trolla. :-)
Tohle už vypadá jako docela regulérní šarvátka, ale je to další public quest. Úkolem je chránit maličké gobliny na cestě z tábora a pobíjet Order NPC, kteří se snaží je pobít. Graficky to vypadá nádherně, je to opravdový Warhammer!
Trochu mě štve, že nejde jedním tlačítkem vypnout nápisy se jmény NPC a hráčů pro potřeby screenshotu. Takhle nezbývá než to odklikat v menu, což je opruz.
Ale to je snad jediná maličká vada na kráse téhle báječné nové onlinovky!

Žádné komentáře: