neděle 14. září 2008

WAR: Day One

Tak dnes začal Warhammer Online. Začínáme hrát na Open RvR serveru Eltharion. Hraju gobliního Squig Herdera - jsem malej, zelenej, mám luk, v ruce kopí a ochočenou zubatou tlamu na nožičkách.
Hned první krůčky ve světě Warhammeru jsou o VÁLCE - začíná se v táboře zelených kůží, na úpatí obrovského trpasličího hradu. Na ten hrad jsem se i podíval - nechal jsem se vysřelit katapultem nahoru na hradby, abych tam splnil pár questíků.
Novinkou, kterou Warhammer přinesl do světa online her, jsou public questy. Vypadá to, že jich je po světě roztroušeno několik stovek, může se na nich podílet každý kolemjdoucí a jsou fajn. Tady je screenshot z prvního z nich. Tlustého obra obtěžují squigové, kteří mu ožírají nohy - první část questu spočívá v zabíjení asi stovky squigů. Když se sejde 6-10 hráčů, jde to samo.
Druhá část: obra je potřeba ožrat. Proto se musí nasbírat 20 sudů, které se válejí kolem.
Třetí část: opilý obr zvedne obrovský ocelový granát a odnese ho k bráně trpasličí pevnosti. Tam odpálí bránu. Z pevnosti začnou vylézat trpaslíci a nakonec trpasličí boss, které je třeba pobít. Po skončení questu se lootuje s přihlédnutím k přínosu, který daný hráč měl k celkovému úkolu.
Z mého pohledu úplně super public quest! Absolvoval jsem ho asi 3x.
Ninjagon začal hrát elfího mága. Dark elfího, abych byl přesný. Všichni elfové tu vypadají jako buzeranti. Jsem rád, že jsem goblin.

Žádné komentáře: