sobota 27. září 2008

WAR: Raidy na lair bosse

Vydali jsme se s guildou zkusit zabít Lair Bosse, kteří se schovávají v těch nejnepřístupnějších doupatech. Šli jsme původně zabít jednoho named trolla vysoko v horách Troll Country, kterého jsme taky v pohodě dali. Jenomže za ním vedla cesta dál do jeskyně, kde jsme objevili Lair a v něm tohotle bílého obra. Nekompromisně nás pobil: tanky díval na dvě rány, mě složil jedním plácnutím.
Toulal jsem se po Barak Varr. Tohle je pohled na RvR oblast, která se rozprostírá na břehu moře. Jeden z cílů k zabrání je maják, druhý je trpasličí křižník.
Zatím jedu strategii, že jedu PvE questy, snažím se plnit Public questy v rámci možností (každopádně maxuji Influence v každém chapteru) a pro zpestření občas chodím Scenaria anebo guildovní raidy. Boj v RvR zónách zatím nechávám plavat, ono to ani jinak moc nejde, protože hraju sólo.
Tady je vidět vstup do trpasličího přístavu Barak Varr. Vrata ve skále jako hrom, aby trpasličí obrněné lodě Ironclads projely skrz. Má to skvělou atmosféru, ty trpasličí sochy a znaky. Přijde mi, že ty Order classy jsou ve Warhammeru nádherně výrazné a vizuálně vychytané. Ani se nedivím, originální Warhammer s figurkami na tom stojí.
Včera jsme taky zkusili zabít dalšího bosse - stromového, level 40, v Norsce - Tier 1 zóně Chaosu. Je pěkně schovaný u řeky a musí se k němu přeskákat po stromech, což není nic triviálního. Opět jedna drobnost, kterou jsem v online hře ještě nezažil. (OK, možná ve WoW něco podobného bylo,ale nepamatuji se na to). No, bosse jsme nedali - pobil nás jedna dvě. Mít healera a tanka kolem level 30, tak by to šlo, ale bohužel to na RVR serveru není možné, protože by se v tak nízké zóně proměnili ve slepice. Přijde mi, že to nejde dát.

Žádné komentáře: