neděle 21. září 2008

WAR: Tier 1 dokončen - rank 10

Dokončil jsem všechny questy v Tier 1 - Mount Bloodhorn a Ekrund. Při plnění posledních scouting misí jsem se připletl k zabírání bodů v Ekrundu a spolu s několika spolubojovníky jsme úspěšně dobili obě pevnosti.
Stále mám v Tome of Knowledge neotevřené vstupy. Překvapivě je jich docela dost. Předpokládám, že souvisí s dvěma public questy, které jsem nedotáhl do konce.
Grafika v Ekrundu bere za srdce. Je opravdu nádherná a trpasličí. Prastaré sochy, pevnosti, cimbuří, těžní věže, lomy, různá trpasličí zařízení... Je to tu moc fajn. Myslel jsem, že Mount Bloodhorn je zóna čistě pro Destruction a Ekrund pro Order, ale ve skutečnosti jsou obě zóny napůl. Je to od sebe docela geniálně oddělené, takžse na sebe oba realmy narážejí na přesně definovaných rozhraních. Designeři Warhammeru tady odvedli výborný kus práce.
Dostalo mě, když jsem při běhu krajinou doběhl ke staré známé lokaci - battlegroundu Gates of Ekrund. Tentokrát jsem ho viděl zvenku. Dalo se do něj vlézt a začít normální battleground, přesto mě potěšilo, že se nachází i ve volné krajině.
Je tu plno skvěle vychytaných detailů. Trpasličí socha s uraženou hlavou, místo kteréje nasazená orčí dřevěná hlava - to je jeden příklad, který hovoří za všechny.
Už se hodně těším, až získám trošku hezčí výbavu. Zatím jsem na tom vizuálně prakticky stejně, jako když jsem začínal. Statistiky věcí mám sice lepší, ale to je tak všechno - po stránce vzhledu žádný rozdíl. Těším se, až získám ramena, helmu a plášť.

Žádné komentáře: