pondělí 22. září 2008

WAR: Trpasličí hlava

Povedlo se mi splnit public questy Greenskins Chapter 5. První část je trpasličí tábor v lese, druhá část je boj s trpaslíky u moře a třetí část je boj s trolly a gobliny v korytu vyschlého potoka. Vykoledoval jsem si tam krásné rukavice a luk, a z dalšího questu jsem získal vytoužená ramena.
Příběh je tu hodně veselý, táboru na pobřeží velí šílený gobliní náčelník Nogaz, který se snaží přelstít trpaslíky tím, že k nim posílá gobliny s nasazenými vousy. Kupodivu to nefunguje :-).
Vydal jsem se zpět do Ekrundu a Mount Bloodhorn, abych tu splnil questy za Collectors Edition. Jeden získany předmět byl celkem banální buff, ale druhý mě hodně potěšil: je to trpasličí hlava, kterou goblin tahá v ruce! Při střelbě z luku si ji napíchne na kopí na zádechm, takže vypadá naprosto úžasně.
Zatoulal jsem se hluboko do dwarfího území, protože jsem měl zabít od každého povolání jednoho lidského hráče. Byl jsem až u samotné brány Ekrundu, která je krásně majestátní.
Ubohých trpaslíků o dvě a víc úrovní pode mnou mi bylo docela líto, ale poctivě přiznávám, že jenom do té doby, než jsem si vzpoměl, kolikrát jsem sám chcípl při setkání s pokročilejšími hráči za Order. Je to koneckonců Warhammer, tak co :-).

Žádné komentáře: