pátek 19. září 2008

WAR: První raid - rank 9

Trošku jsem se zasekl. Strávil jsem hodně času prozkoumáváním. Obletěl jsem si lokace Chaosu a Dark Elfů a navštívil jsem Inevitable City. Tedy, je to vrchol deprese, děkuji pěkně. Chaos je na mě fakt moc, skřípění zubů, mutace a hysterické výkřiky mučených zajatců nemusím. Není to můj šálek čaje, co se mě týká.
Faktem je, že postavy z Chaosu vypadají nádherně a krajina v Nordlandu jakbysmet. Chosen (tanci Chaosu) jsou nádherně obrnění a Maraudeři s mutovanou levačkou vzbuzují respekt.
Včera večer jsme dali první guildovní raid. Sešli jsme se v Nordlandu a nádherně jsme jej vyownili - zabrali jsme všechny RvR cíle.
Takhle vypadá naše guilda Runeblade of Darkness v plné parádě. Je to krása, když raid běží krajinou za vlajkonošem a válcuje všechno před sebou!
Pak jsme dobyli Chrace a Blighted Isle v říši Temných a High Elfů, a nakonec jsme se vrátili do Nordlandu a proběhli do Tier 2 zóny Troll Country. Tam už značně přituhovalo, NPC měly level 15 až 20 a někteří hráči jakbysmet. Se svým zeleným chcípákem na osmé úrovni jsem se držel, jak to šlo. Potěšilo mě, že si náš raid poradil i tady a zabrali jsme tu jeden z RvR cílů.
Skutečně jsem si RvR užil, nemělo to nejmenší chybu! Podařilo se mi taky udělat 9. úroveň, čímž jsem získal další verze Squiga - jednak Gas Squig, což je ranged verze plivající zelený sliz na dálku, a jednak Squig Armor - obrovskou verzi, která mě spolkne a já jsem tank. Moc fajn věc!

Žádné komentáře: