pátek 1. února 2008

Crysis: Začátek

Začal jsem hrát Crysis. Po technické stránce je to naprostá bomba, a co víc, taky se to hodně dobře hraje. Moc fajn věc.
Příroda v Crysis je opravdu nepopsatelná. Navíc se to všechno chová realisticky, vegetaci lze rozstřílet. Jednou jsem přestřelil kmen palmy a ta spadla na náklaďák. Pak jsem do toho náklaďáku nasedl a vezl ten palmový kmen hezký kus cesty. Fyzika tu bezvadně funguje, a navíc je prostředí plné objektů, které mohou reagovat.
Korejci jsou špatní, áno, Korejce zabíjíme ...
Voda je dokonalá. Plavba v ukořistěném člunu je jedna z mála příležitostí, jak se podívat na vlastní postavu.
Loď vyhozená na horský hřeben je prvním signálem, že na ostrově něco není v pořádku.
Tenhle emzák popadl jednoho z hochů a utekl s ním pryč. Už se těším, až ho dostanu na mušku.
Tank těsně po zásahu bazukou. Musel dostat tři, než věž povolila. Zatím jsem si netroufl zkusit sejmout tank posílenýma rukama, ale chci to někdy vyzkoušet.
Tahle scéna je v opevněné vesnici, do které jsem se musel dostat a osvobodit rukojmí - americkou archeoložku, která je z CIA.
Vyzkoušel jsem, co udělá bazuka s nákladním autem. Tím napravo. To vlevo to odskákalo na pneumatikách. Fakt se to chová reálně.
Můj velitel Prophet chvilku před tím, než ho popadl emzák a odnesl do džungle. Zbyl jsem jen já a Psychic, který se teď toulá kdoví kde.
Helikoptéra to koupila. Ne, nesejmul jsem jí pistolemi - to jsem právě vystřelil poslední raketu z bazuky. Ohořelý vrak nádherně zbuchl dolů a málem mi zničil náklaďák.

Žádné komentáře: