pondělí 4. února 2008

Crysis: Protiletadlové dělostřelectvo

Měl jsem za úkol vyřadit protiletadlové baterie rozmístěné kolem laguny u přístavu. Jakmile jsem se vzdálil od spojeneckých vojáků, lagy zmizely a hra šlapala opět naprosto plynule, i když kolem bylo více než 10 nepřátelských vojáků.
Nádherně jsem se přitom vyřádil, výborný zážitek na celý večer hraní. Moc dobrá byla bitva ve vesnici blízko přístavu. Pohyboval jsem se ve stealthu a musel se vyhýbat vojákům i helikoptéře, kterou si zavolali na pomoc. Dočkal jsem se velkého zadostiučinění, když jsem ve vesnici našel bazuku a sundal jsem helikoptéru z oblohy. Roztočený rotor ještě i po pádu na zem chvíli kosil vegetaci - další skvělý příklad bezvadné fyziky v téhle hře.
Takhle vypadá parádní výbuch protiletadlového děla, který jsem pro jistotu přiživil sudem s benzínem. A při tom se hra hýbe absolutně plynule -bomba.
Tohle je hořící helikoptéra v přístavu. Když jsem se dostal na místo, už hořela. Boj v přístavu byl opět skvěle navržený, z níkladního jeřábu mě jistil kámoš Psychic. Korejců byly desítky, moc pěkný boj!

Žádné komentáře: