čtvrtek 7. února 2008

Crysis: Tanková bitva

Zlikvidoval jsem rušičku na křížníku, takže jsem mohl pomocí dalekohledu navést bombardéry. Pár zásahů bombou, a křižník šel ke dnu.
Vznášedla dopravila na bojiště pár tanků. Do jednoho jsem nastoupil. Větším problémem se kupodivu ukázali hoši s bazukami než tanky, které jsem dokázal na dálku likvidovat. Pocit z řízení tanku byl fajn, ale opět se potvrdila stará pravda, že z tanku je hovno vidět.
Za starých časů bývaly tankové simulátory samostatné hry, dnes už vystačí jen na misi ve hře jako je Crysis.
Takhle vypadá helikoptéra po přímém zásahu průrazným. Potěší to, bazukou to chce nejmíň dva zásahy, tankem jde na jednu ránu.
Když mi rozsekali druhý tank, nezbylo než vystoupit a vrátit se ke starému dobrému stealthu. Byl to zajímavý pocit, nepřátelský tank se vůbec nechoval hloupě - věděl, že tam někde jsem a nepříjemně kropil okolí kulometem. Odplížit se od něj na bezpečnou vzdálenost byl docela oříšek.
Po likvidaci protiletadlového dělostřelectva jsem už mohl v klid navigovat stíhačky na nepřátelské tankové depo. Ohňostroj stál za to.
Přiblížil jsem se k hoře, která zřejmě skrývá mimozemské tajemství. Zažil jsem docela slušné zemětřesení, během kterého se z hory řítily skály a odkrývaly podivné konstrukce blízko vrcholku.


Žádné komentáře: