neděle 10. února 2008

Crysis: Mimozemšťané

Povrchový důl, ve kterém se nacházel vchod do hory, byl bráněn těžkou technikou korejské armády. Naštěstí je zdecimoval útok mimozemské létající chobotnice, ale i tak zbylo dost práce pro mojí bazuku a samopal.
Korejský generál měl taky nanooblek. Jeho dvě gorily mě chvilku držely v zajetí, ze kterého mě zachránil silný otřes hory. S generálem jsem si to pak rozdaln na férovku. Byl docela hustý, i když jsem mu střílel do hlavy, ustál hrozně moc.

Doktorka Helena Rozenthalová, zachráněné rukojmí. Moc hezká kočka. Líbí se mi, že vypadá přirozeně, ale atraktivně. Právě skáče na lano spuštěné od vznášedla. Samozřejmě, mě už neovezli.
Musel jsem vlézt do mimozemské kosmické lodi, která je zabudovaná do hory. Brzy jsem se ocitl ve stavu beztíže. Byl to celkem psychedelický zážitek, vůbec jsem netušil, která bije a co se děje kolem mě.
Tohle jsou zřejmě mimozemšťané. Vypadají jako průsvitní pulci. V prostředí s tíží by asi nepřežili, ale od toho mají své chobotnice. Po technické stránce je vnitřek lodi skvostný, oči jen přecházejí.
Nějak se mi povedlo dostat se ven. Dost jsem si oddechl, když zase začala fungovat normální gravitace.

Žádné komentáře: