neděle 25. října 2015

The Witcher 3: Dohráno, 10 z 10

Takže jsem to dohrál, i s prvním DLC. Byla to naprosto výjimečná zkušenost. Komplexnost a propracovanost Zaklínače se dá měřit jen s Red Dead Redemption. Hrál jsem Zaklínače od 21. května, kdy vyšel (s pauzami), o málo víc než pět měsíců. Mám na kontě 182 odehraných hodin a odemknutých 41 achievementů z 65 (63%). Ty ostatní odemykat ani nebudu.
Už jsem to tu všechno psal - jak je ta hra dobrá a jak se mi líbí, a co by se jí dalo vytknout (jen nepodstatné hlouposti).. Po dohrání celé hry bych na tom neměnil ani čárku.
Třetí Zaklínač má bezkonkurenčně nejlepší příběh a questy, jaké jsem kdy ve hře viděl. Je skvělý, zábavný. NPC postavy jsou živé a uvěřitelné, svět je opojný, promakaný a uvěřitelný - asi nejlépe se pro to hodí slovo anglikanismus imersivní. Hraní pohltí tak, že se člověku nechce zpátky.

Ještě ke grafice - závěr hry jsem hrál s maximálním počtem NPC a občas jsem se nestačil divit, co všechno hra zvládá a jak je plynulá. Mám pocit, že koně s vozy do hry přibyli až nedávno, na mostě do Oxenfurtu si pamatuji jen fronty lidí.

Těším se na druhé DLC Blood and Wine, které má vyjít za pár měsíců. Podle dostupných informací se bude odehrávat v Toussaintu, v novém regionu. Už se nemůžu dočkat!
Děkuji moc, Zaklínači, bylo mi velkou ctí.
Je to nejlepší hra, jakou jsem kdy hrál.
Za mě 10 z 10.

3 komentáře:

Unknown řekl(a)...

zzzzz2018.7.27
polo ralph lauren
canada goose jackets
coach outlet
reebok shoes
red bottom
michael kors outlet online
coach outlet online
basket nike femme
coach outlet
off white nike

jeje řekl(a)...

Né dans le laboratoire de la NASA avec une charge asics aaron pas cher plus élevée, l'effet du matériau se dégrade lorsqu'il est exposé dans l'eau légère, l'air et l'eau potable, ce qui rend difficile la création de masse. Variance culturelle peut utiliser une suprématie merveilleuse dans le fonctionnement de votre équipe. Cette organisation est tout à fait célèbre pour la fabrication sportive Nike Shox R3-R4 pour différents sports tels que le tennis et le basketball. Contrairement aux gens qui travaillent dans le même espace, les membres d'un temps virtuel sont physiquement séparés par l'espace et le temps. Le processus de développement de chaussures bon marché pour être vendu au Brésil nécessite des contributions internationales qui ne peuvent être réalisées au basket nike homme 2017 air jordan siège. Point gardes avec la vitesse et la force de finir sur la jante.

5689 řekl(a)...

zzzzz2018.9.19

moncler outlet
coach outlet
christian louboutin outlet
supreme clothing
coach handbags
coach outlet
issey miyake
ugg outlet boots
ralph lauren polo
fitflops clearance