neděle 25. října 2015

The Witcher 3: Dobrý konec

Takže jsem někdy před měsícem pokorně vyhrabal starý savegame těsně po zabití prvního generála Wild Huntu a pustil jsem se do toho znovu. Naštěstí do toho vyšlo DLC Hearts of Stone, což mi hru ještě osvěžilo.
Dohrál jsem Hearts of Stone, jak jsem tu popisoval, a pak jsem se pustil do závěrečných questů. S výbavou z DLC to šlo podstatně lépe.
Probil jsem se přes Eredina, vyprovodil Ciri do portálu - a tentokrát jsem navštívil císaře Emhyra ve Vizimě. Řekl jsem mu, co se stalo - a že Ciri v portálu zemřela. V tu chvíli jsem měl depku jako hrom.
Pak mě hra přenesla do White Orchard, počáteční lokace. Měl jsem schůzku s obchodníkem, který mi prodal nový zaklínačský meč.
Cestou do hospody jsem potkal skupinku starých známých trpaslíků z Isle of Mists. Docla fajn flashback.
A pak jsem přišel do hospody - a tam na mě čekala v kápi zahalená Ciri!
Předal jsem jí dar, nový zaklínačský meč.
Ciri se stala zaklínačkou a vydala se se mnou lovit nestvůry. Game over.
Tak tomu říkám pořádný konec! Císaře Emhyra jsem stejně neměl moc rád. Je vznešený, mocný a silný vládce, ale je to taky pěkný bastard. Vůbec mi nevadí, že jsem mu zalhal - pro Ciri je to určitě lepší.
Na Internetu jsem se dočetl, že hra obsahuje ještě jeden možný konec, kdy se Ciri stane císařovnou. Tento konec údajně aktivuje rozhovor Ciri s Emhyrem v rámci questu Blood on the Battlefield, před bojem s Imlerithem. Jsem z toho zmatený, u Emhyra jsem se s Ciri rozhodně zastavil, když jsme jeli z Kaer Morhen na sabat na Bald Mountain. Nicméně jsem Emhyra poslal rovně a jeho nabídku peněz jsem odmítl.

4 komentáře:

SSSSSS řekl(a)...

nike air force 1 low
balenciaga sneakers
ultra boost
prada eyeglasses
nba jerseys
nike off white
adidas nmd r1
adidas flux
air jordans
jordan shoes

jeje řekl(a)...

crampon nike pas cher adulte La marche nordique air jordan 1 mid bordeaux est généralement bénéfique pour le groupe de patients souffrant de maux de dos chroniques, mais chaque sujet reçoit un bénéfice individuel: vous voyez que la marche asics gel lyte 3 beige marron vous donne un bon soulagement pour la diminution de votre arthrite des membres. Ils ont exigé un profil défini ainsi asics gel lyte 3 bleu ciel pas cher que des bords d'attaque plus bas pour une confiance supérieure à la balle en plus d'un contrôle plus élevé, donc nike air jordan 1 mid homme Nike leur a offert - et à vous - à l'intérieur du VR Pro Fairway Woods. Même air jordan 3 white cement homme si l'un de ces couvre-pieds spécialement construit pourrait être moderne, ils fournissent également à protéger les orteils d'accidents particuliers rencontrés dans le travail ou profiter air jordan 12 retro low de situations.

5689 řekl(a)...

zzzzz2018.9.19

moncler outlet
coach outlet
christian louboutin outlet
supreme clothing
coach handbags
coach outlet
issey miyake
ugg outlet boots
ralph lauren polo
fitflops clearance

zzyytt řekl(a)...

adidas superstar
retro jordans
nfl store
lacoste
ultra boost
off white
louboutin shoes uk
adidas eqt
nike air max
birkin bag