sobota 8. září 2007

Oblivion: Master of Magic Guild

Tak jsem zavřel všechny brány ve městech a zajistil tak, aby vládci vyslali své jednotky na pomoc Brumě. Zatím jsem se tam ale nevypravil, protože jsem se rozhodl napřed dokončit postup v guildě mágů. Splnil jsem dva úkoly od arcimága Travena a získal jsem předměty, které odnesly skupiny odpadlých mágů.
Traven mě pak poslal získat speciální Black Soul Gem, do kterého pak zaklel svoji duši. Obětoval se, abych mohl obstát proti pánovi nekromancerů Mannimarcovi zvanému King of Worms. Vzal jsem si Travenovo brnění a hůl a vyrazil jsem poměřit se s Mannimarcem.
Už cesta k němu byla docela peklo, probít se přes houfy těch nejhustších nekromancerů a spektrálních bojovníků nebylo vůbec lehké. Souboj s Mannimarcem byl pak to nejtěžší, co jsem zatím v Oblivionu dělal, protože si stále summonoval tři pomocníky - Liche, Spektránlího bojovníka a Přízrak.
Nakonec jsem ho ale udolal a stal jsem se Arcimágem, vůdcem guildy mágů. Modrou róbu ale moc neužiju, červené brnění po Travenovi je mnohem lepší a krásnější. Bohužel jsem právě bez peněz, takže enchant bude muset chvilku počkat. Je to k vzteku, utratil jsem majlant za enchant štítu, který jsem vzápětí nahradil Travenovou holí. Ale tak to chodí.
Teď už mi nic nestojí v cestě plnění hlavního questu.

Žádné komentáře: