pondělí 17. září 2007

Bioshock: Farmer's Market

Tohle hraní Bioshocku bylo první prověrkou: poměrně náročná řežba, kteou jsem vydržel hrát jen 2 hodiny a pak jsem toho musel nechat.

Ve Farmer's Market jsem měl posbírat včelí enzym a destilovanou vodu. Začal jsem těmi včelami.
Musel jsem kouřem omámit včely, pak rychle prozkoumat pár úlů a vzápětí se bránit útokům Splicers, kteří na mě vyběhli vždy když jsem hrábl do úlu. A protože úlů bylo hrozně moc, bylo to celkem nepříjemné.

Tohle je nádherný screenshot, sedící mrtvý Big Daddy už tam byl, když jsem přišel. Takhle je to krásný kontrast.

Fascinovaly mě nalézané záznamy od doktorky Tannenbaum, která popisuje, jak infikovala malé holčičky Adamem. Nedivím se, že teď činí pokání a chce po mě, abych je toho zbavoval.
Po sesbírání enzymů a destilované vody jsem ve vynalézacím stroji poskládal Lazarus Vector. Vrátil jsem se do Arcadie do laboratoře Langfordové a pomocí rozprašovacího zařízení jsem jej rozprášil po Arcadii. Stromy začaly ožívat a produkovat životodárný kyslík. Bohužel, Ryanovi se to ani trošku nelíbilo a začal na mě posílat hordy Splicers. Pokusil jsem se je likvidovat pomocí ochočeného Big Daddy, ale ten hlupák si neporozuměl s mými ochočenými létajícími roboty a začal útočit na mě. Na druhý pokus jsem se prostřilel ke dveřím a udržel je dostatečnou dobu, než se Lazarus Vector rozšířil mezi všechny stromy. Poprvé přišly ke slovu zbraně hromadného ničení - miny reagující na blízkost a plamenomet plněný napalmem. Bylo to maso, až moc na můj vkus. Preferuji spíše chirurgickou práci, ale tady to jinak nešlo.


Pak jsem se metrem přesunul do další zóny. Tu zřejmě obývá šílenec se smyslem pro estetično. On bude mít zřejmě na svědomí ty králičí masky, které nosí někteří Splicers. Nenechal mě projet metrem, namísto toho metro zablokoval a zaměnil s ohromnou králičí hlavou. Nedá se nic dělat, je na řadě.

1 komentář:

jeje řekl(a)...

Les ophtalmologistes suivent nike air jordan 1 retro high banned des exigences éducatives similaires à celles des autres nike air jordan 3 femme rouge médecins. Tels que vous pouvez espérer, adidas zx flux bleu bebe deux flammes est la forme du meilleur air jordan 5 oreo pas cher des deux mondes! (À mon avis). Air Jordan 14 France Avant de décider de commencer à Air Jordan 4 Baskets chercher votre costume, vous devez avoir une chaussures adidas ultra boost vision de la façon dont vous voulez paraître. baskets nike roshe run femme mesh blanc noir