neděle 16. září 2007

Bioshock: Smuggler's Hideout, Arcadia

Smuggler's Hideout jsem proběhl poměrně rychle. Vypadá to, že chlapci od Fontaina pašovali do Rapture bible :-). Dostal jsem se až na dosah ponorce, ve které se schovávala Atlasova manželka a syn. Atlas je vidět tady na screenshotu dole u ponorky. Bohužel, za pár sekund Ryan ponorku vyhodí do vzduchu.
Postoupil jsem do úrovně Arcadia. Zřejmě místo pro nejbohatší, osázené bujnou pozemskou vegetací, s vodopády a restauracemi. Je hdoně složitá a nepřehledná, spousta průchodů a místností v různých vrstvách nad sebou. Objevil se tu nový druh splicera - Houdini Splicer, který se umí zneviditelnit a kouzlit ohnivé koule.
Pomocí speciálního terminálu Power to the People jsem si vylepšil brokovnici.
Big Daddy v téhle zóně jsem zlikvidoval poměrně elegantně. Povedlo se mi nachytat je blízko sebe. Jednoho jsem si pomocí plazmidu ochočil a zabil s jeho pomocí druhého. Když ochočení pominulo , počkal jsem, až vyláká Little Sister z roury a dvěma dobře mířenými ranami brokovnice jsem ho poslal na šrotiště.
Německá bioložka Tannenbaum, objevitelka Adam, mi za záchranu obou Little Sister věnovala plyšového medvídka s dávkou Adamu a k tomu pár užitečných věcí, jako napalm a tekutý dusík. Tomu říkám spolupráce :-).

Žádné komentáře: