pátek 14. září 2007

Bioshock: plná hra - začátek

Začal jsem hrát Bioshock. Za první hraní jsem prošel první dva levely (jestli se tomu tak dá říkat) - úvodní Welcome to Rapture a Medical block. Zejména nemocnice byla hodně podařená: zvukové záznamy postupně šílejícího chirurga krásně gradovaly.
Tady to je on - právě operuje (nebo pitvá) další z žen, o kterých mluví jako o Afroditách, a snaží se je zlepšovat svým skalpelem.
Je to rpvní boss, boj s ním byl docela tuhý, pálil jsem ho ohněm a on se stále běhal léčit.
Bohužel mám zatím jenom 2 sloty na plazmidy - v jednom mám teď oheň a v druhém telekinezi. Naprosto nezbytný elektrický výboj jsem bohužel musel zatím obětovat, takže nejsem schopen rozumně likvidovat obranné turrety, roboty a bezpečnostní kamery. Nenašel jsem ještě ani jednu genovou banku, takže o rekonfigurování plazmidů si můžu nechat zdát.
Už mám za sebou první boj s Big Daddy. Bušil do mě jako kladivem, málem se mnou vymaloval. Udolal jsem ho brutální silou samopalu, nic sofistikovaného mě nenapadlo. Zjistil jsem, že Little Sister nedokážu zabít (silné morální zábrany otce tří holčiček :-) ), takže je léčím a připravuji se tak o cenné Adamy. Po vyléčení Little Sister zalezla do ústí jedné z rour, které jsou tu a tam rozmístěné po Rapture. Big Daddy se probral (asi ho nejde zabít) a začal ji hledat - obcházel ty ústí rour a smutně houkal. Bylo mi ho líto.

Žádné komentáře: