neděle 2. září 2007

Oblivion: Arena champion, Brány kam se podíváš

Stal jsem se šampionem Arény! V řadě soubojů jsem porazil všechny nepřítele. Nejhorší byly souboje, kdy se na mě vrhli tři nepřátelé najednou. Pokud chodili po jednom, neměli celkem šanci. Předposlední boj jsem vybojoval po boku prasete, které věrně upoutalo pozornost jednoho ze tří soupeřů - kouzelníka, takže jsem mohl v klidu zabít zbývající dva. Vybojoval jsem si tak právo zvolit si bojové jméno -vybral jsem si Dragonheart - a vyzvat na souboj samotného šampióna Gray Prince.
Chudák Gray Prince, kdysi dávno, ještě na jednom z prvních levelů, jsem putoval na západ blízko Anvilu do tvrze jeho otce, abych zjistil pravdu o jeho původu. Skutečnost, že není urozeného původu, ale jen syn upíra a znásilněné služebné, jej deprimovala až k smrti. Nyní v boji se vůbec nebránil a jen mě požádal, ať ho zabiju rychle. Bylo mi ho líto. To je život gladiátora.
Jauffre mě vyslal, abych získal pomoc pro město Bruma, které se má stát dalším terčem útoku Great Gate. Obcházím postupně všechna města a žádám jejich vládce o pomoc. V Cheydinhallu mě neodmítli, protože jsem jim už před časem od brány pomohl. V Leyavinu a v Bravilu jsem však musel napřed zavřít malé brány, které se objevily blízko měst.
Seducer je celkem sexy a není ani moc nebezpečný.
Teď je na řadě Skingrad, město pod vládou hraběte - upíra. Zbývá ještě Anvil - mé domovské přístavní město - a Chorrol, město stromu.

Žádné komentáře: