pátek 8. ledna 2021

Cyberpunk: Panam Palmer, má láska

Jediná opravdová láska mého V je nomádka Panam Palmer.  S Panam jsem se potkal, když jsem pátral po Andresi Hellmanovi, chlapovi, který vyrobil čip, co teď nosím v hlavě. 


 

Panam je nomádka z kmene Aldecaldos. Společně jsme osvobodili náčelníka Aldecaldos Saula. 



Brzy jsem se dostal do tábora Aldecaldos. Provedli jsme společně pár kšeftů, pomohl jsem jí získat její auto a vyřídit si to s klanem Raffen Shiv.



Pak jsme spolu provedli sabotáž elektrárny a pomocí pulsu vln jsme sestřelili korporátní letadlo s Hellmanem na palubě. Bohužel se do toho připletli Mitch, Scorpion a ostatní Aldecaldos. Při přestřelce s korporací Kang Tao to Scorpion koupil. 

Tady jsem narazil na jedinou game-breaking situaci ve hře. Scorpionův pohžeb je samostatný side quest. S Mitchem Andersonem jsme měli Scorpionovo tělo naložit do jeho auta a shodit do propasti. 

 

Bohužel tenhle quest způsobil, že V zůstal ve "friendly" módu a nebyl schopen skákat, tasit zbraně a bojovat. Což se normálně má projevovat pouze v táboře Aldecaldos, ale při tomhle questu se to projevovalo stále. Takže jsem quest vynechal, což naštěstí nevadilo.


Nicméně zpět k Panam. Další série nepovinných questů se týká krádeže tanku od Militechu. Panam byla stále ve sporu se Saulem, jestli mají Aldecaldos být pasivní a spojit síly s jiným klanem, anebo aktivně bojovat.

Panam vymyslela přepad. Spolu s jejími kámoši z Aldecaldos jsme ukradli starou lokomotivu. Noc před útokem na konvoj je super - Panam s V a partou popíjejí u ohně a kecají o žvotě.

 

Ráno jsme lokomotivou použili k útoku na konvoj Militechu který převážel tank. S tankem jsme se pak královsky vyblbli a vystříleli jsme s ním Raven Shiv, když napadli tábor. Saul musel uznat, že se mýlil a z Panam udělal spolunáčelnici.

No a v tom tanku se odhrává erotická scéna s Panam. Pokud se to správně hraje. Během předchozích questů si V postupně buduje s Panam vztah. Přespali spolu v chatce, když zdrhali před písečnou bouří. V to zkouší a dlouho mu to nejde. Až pak, po získání tanku, konečně přeskočí jiskra. 

Romance s Panam je postupná, výborně napsaná a skvělá. Erotická scéna v tanku je jako opsaná ze skvělého románu Hardware od Waltera Jona Williamse. Je velmi decentní a není možné při ní típat screenshoty. Taková škoda!

Žádné komentáře: