sobota 2. ledna 2021

Cyberpunk 2077: Den, kdy se všechno posralo

 Dex DeShavn nás navezl do mizerného kšeftu. Měli jsme se vloupat do hotelového bytu Yorinobu Arasaky, dědice nejmocnější korporace světa.

 

Evelyn Parker je doll - něco jako luxusní kurva. Seznámila mě s Judy Alvarez, která mi přehrála záznam o setkání s Yorinobu Arasakou z Evelyniny paměti. Zjistili jsme, kde má Yorinobu schovaný Relic - čip, který umí zaznamenat osobnost a přenést ji do jiného těla. Tenhle čip máme s Jackiem ukrást.

Do budovy hotelu Konpeki Plaza jsme se dostali v přestrojení a v pohodě.

 

 Pak se to podělalo. Připletli jsme se k hádce Yorinobu Arasaki s jeho mocným otcem Saburem, CEO celé korporace Arasaka. A viděli jsme, jak Yorinobu Sabura uškrtil.

 

Z náhodných svědků jsme se stali hlavními podezřelými. Z hotelu jsme se prostříleli ven, ale Jackie to koupil. Relic s nahranou osobností rockera Johnyho Silverhanda jsem musel ukrýt ve vlastní hlavě.

Jackie mi umřel v autě.

A najednou jsem měl v hlavě osobnost Johnieho Silverhanda. Dávného rockera a teroristu, který před 50 lety odpálil atomovku v Arasaka Tower.

 

Parchant Dex DeShawn mě zradil. Málem mě zabil, nebýt Johnyho čipu v hlavě. Ne, nemohl jsem se pomstít - Dexe zastřelil Goro Takemura, bývalý bodyguard Sabura Arasaky, který nedokázal ochránit svého pána před jeho vlastním synem.

 

Horší je, že mě čip pomalu zabíjí. Mít v mozku dvě osobnosti mi nedělá úplně dobře. A žádný ripperdoc si s tím neví rady. Takže o tomhle je hlavní příběh Cyberpunku - jak vyřešit situaci s čipem.

Žádné komentáře: