sobota 23. ledna 2021

Cyberpunk 2077: Aldecaldos ending - probíjíme se k Mikoshi


 Pro mě byli Aldecaldos jasná volba. Jsem Nomád a miluji Panam.


Aldecaldos hned pochopili, o co jde. A bez řeší slíbili pomoci.

Se Saulem jsem se nikdy moc nemusel. Jednak se pořád hádal s Panam, jednak měl vlastní agendu. Chtěl z Arasaky získat co nejvíc lootu a upevnit tak svojí moc v klanu.

Aldecaldos mě přijali mezi sebe. Stal jsem se členem klanu. Tohle byl jeden z nejlepších a nejsilnějších momentů ve hře. A ještě jsem získal epickou bundu.

Než jsme vyrazili, mohl jsem prolézt tábor a pokecat s lidmi.

Včetně Dakoty, hlavní fixerky v Badlands.

Svítá. Aldecaldos jdou do boje.

 Tahle chvíle, když se túrují motory a pomalovaná auta vyrážejí na zteč, ze které se mnozí nevrátí, je neskutečně silná. Připomíná to Mad Maxe.

S Panam pojedeme ukořistěným tankem. Písečná bouře nám pomohla proniknout k tunelu.


Než jsme se probojovali k ústí tunelu vedoucího k Arasaka Tower, byla to docela slušná bitva. Zajimalo by mě, jak se tohle hraje na těžší obtížnost. Na střední to bylo hodně snadné.

Perimetr byl chráněný tlustou zdí.

Než jsme se prokousali do tunelu, museli jsme odrazit několik protiútoků. Útočná operace se na chvíli změnila v obrannou.
Pak už jsme byli v tunelu. Dovnitř Arasaka Tower jsme pronikli zespoda. Provrtali jsme se tam razícím štítem.
Roboty jsem hacknul a přes stráže jsme se dokázali proplížit. Při prvním pokusu jsme vyvolali poplach. Přestřelka byla dost slušná řežba a nepřežil jsem. podruhé jsme se radši proplížili.
Těsně před Mikoshi, datovým úložištěm osobností, nás čekal Adam Smasher. Finální boss. První věc, kterou udělal, bylo, že rozšlápl hlavu Saulovi. Saula jsem neměl moc rád. nakonec to byl on, kdo pro mě obětoval v Arasaka Tower život.

 
Adam byl docela hustý. Ale já už taky nejsem žádné ořezávátko. katana Black Unicorn mě nezklamala. Snad na třetí pokus jsem si s ním poradil. 

Adama Smashera lze sejmout, anebo nechat žít. Já jsem zvolil druhou možnost. Nevím, proč by tenhle parchant neměl pykat za to, že zabil Saula. A taky kdysi Johnyho.

Žádné komentáře: