sobota 23. ledna 2021

Cyberpunk 2077 - Nabídka Hanako - rozhodnutí před koncem

Před koncem hry jsem splnil všechny side questy. Prolezl jsem Night City zleva zprava. Žádný ze side questů nezůstal nesplněný. Koupil jsem si všechny implantáty a auta, která jsem chtěl. Vyrobil jsem si legendární zbraně.
Konec začíná v baru. Hanako Arasaka nabízí pomoc. Mikoshi se nachází pod Arasaka Tower.

Hanako se chce zbavit svého bratra Yorinobu. Chce, abych šel vypovídat před správní radu Arasaky. Abych tam řekl, co jsem viděl. Jak Yorinobu zabil starého Saburo Arasaku. Za to mi nabízí pomoc a technologii koncernu Arasaka a přístup do Mikoshi.

Šli jsme si to s Johnnym rozmyslet.

 A tady se to štípe. V má tři možnosti. Buď se spolčit s Hanako. Nebo povolat na pomoc Aldecaldos a zkusit se do Arasaka Tower dostat s nimi. Nebo třetí možnost - spolknout pilulku, předat řízení těla Johnnymu a požádat o pomoc svou starou přítelkyni Rogue, nejlepší fixerku a solo ve městě.

Podle toho, jak se V rozhodne, spustí tři různé konce.  Postupně jsem si zahrál všechny tři. Pak se to ještě štípe na další varianty, ale o tom později.

Údajně má hra ještě jeden možný tajný konec, který se tady dá vybrat, pokud V celou hru Johnymu doslova zobal z ruky. Což jsem já neudělal. Zpočátku jsem ho docela slušně seřval. Pak jsme se zpřátelili a vybudovali jsme si vzájemnou důvěru, ale ten škraloup tam zkrátka je. Takže tenhle tajný konec neuvidím.

Johnny byl rozhodně proti tomu, spojit se s Arasakou. Tlačil mě do splupráce s Rogue. Já jsem zvolil Panam a Aldecaldos.

Žádné komentáře: