neděle 25. října 2015

The Witcher 3: Konec vztahu s Tris a Yennefer

A ještě jedna klíčová volba se na konci hry projevila. Protože si můj Geralt začal jak s Triss, tak s Yennefer, před odplutím na finální boj na Skellige si mě obě čarodějky pozvaly na mejdan do hospody. Dělaly nemravné narážky, které mě varovaly - ale hra neumožňuje se tomu vyhnout, takže jsem tam šel.
A dočkal jsem se nepěkného překvapení. V hospodském pokoji mě čekaly Triss s Yennefer v negližé. Napřed mě svlékly, pak mě položily na postel, připoutaly mi ruce a odešly. Vysvobodil mě Marigold až druhý den ráno!
Hmm, musím uznat, že mě to taky nepotěšilo. Na jednu stranu je to pochopitelné, na druhou stranu drsné. Celou dobu hraní jsem to vnímal tak, že Yennefer je má pravá láska a Triss je bokovka - což mi ale nebránilo prozkoumat všechny možnosti příběhu a dohrát milostnou zápletku s Triss až do konce. Zjevně to byla chyba, za kterou jem tvrdě zaplatil ponížením.

Co je horší, i na Skellige před finálním bojem se ke mně Triss a Yennefer chovaly jako ke kusu hadru. Nic moc. Připadal jsem si zhrzeně - jak by ne, člověk se snaží a tohle má za všechno!
Na konci hry jsem tak skončil jako osamělý zaklínač na cestě. Pokud bych si vybral jen jednu z obou čarodějek, mohl jsem se na stará kolena dočkat společného důchodu.
Tohle mě mrzí doteď (což je jen další důkaz toho, jak dobrá je to hra a jak silné citové pouto jsem si k Zaklínači vytvořil). Hra k milostným dobrodružstvím vysloveně vybízí - Keira Metz, všechny ty holky po hospodách a další - ale jen za paralelní vztah s Triss a Yennefer tvrdě trestá. Navíc jsem hrou procházel tak, že jsem měl napřed pletky s Triss - a teprve až když jsem absolvoval rande v majáku, vydal jsem se na Skellige a tam jsem měl vztah s Yennefer.
No nic. Kdybych to někdy hrál znovu (což nelze vůbec vyloučit, Zaklínač je zatraceně dobrá hra), tak si a to dám pozor. Vracet se do první třetiny hry ale nebudu - ani bych neměl savegame, protože je průběžně přemazávám.
Je škoda, že po tomhle ponížení v hospodě už hra nenabídne možnost to nějak narovnat. Jak to člověk odehraje, tak to dostane.

7 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Stejná situace se přihodila mně. Po ponížení u Ledňáčka jsem byl z celé situace tak frustrovaný, že jsem vymazal všechny uložené pozice a hru předčasně ukončil, takže nemám ponětí, jak to všechno dopadne. A v nejbližší době se k ní nehodlám vracet, protože ač Geralt není ztělesněním ctnosti, tak zrovna Tris a hlavně Yen, vzhledem k jejich eskapádám v minulosti, mají nejmíň co moralizovat( vycházím i z knížek ). Vztahy mezi postavami pro mě byl jeden z hlavních taháků a tahle situace, kterou nelze nijak ovlivnit ( maximálně mít save z doby, kdy poprvé potkáte Tris ) byla až moc deprimující. Samozřejmě je to super hra, ale tohle mě fakt naštvalo :-)

xumeiqing řekl(a)...

20160714meiqing
converse uk
chi flat iron
birkenstock sandals
michael kors watches
nike store
true religion
ferragamo shoes
nike free run
discount oakley sunglasses
tiffany and co jewelry
nike free run black
mizuno running shoes
michael kors outlet clearance
moncler outlet
ecco shoes
air jordans
michael kors outlet online
babyliss pro
nfl jerseys wholesale
louis vuitton outlet online
levis jeans
nike huarache white
michael kors outlet
uggs
canada goose outlet
canada goose jackets
pandora charms
kate spade outlet
cheap nike air max
longchamp bags
true religion jeans
toms shoes
ralph lauren outlet
polo ralph lauren
ralph lauren outlet online

Unknown řekl(a)...

soccer boots
air max 90
kate spade
moncler outlet
ralph lauren uk
off white clothing brand
coach outlet online
football pas cher
polo ralph lauren
tn pas cher
zzzzz2018.7.27

Anonymní řekl(a)...

Dobre, že je to tak. Pokud by šlo jen o sex, jako s Keirou nebo dalšíma holkama, bylo by to skutečně k naštvání. Ale Geralt se má možnost oběma plně vyznat, řekne..miluju tě...Triss kvůli němu zůstane a Yennefer vyvolá džina, aby se dozvěděla pravdu. S tím si nelze zahrávat. Pokud se Geralt vyzná Triss a pak i Yennefer, působí jako hajzl a nedá se mu věřit. V tom případě si zaslouzi, aby se na něho obě vykašlaly.

Anonymní řekl(a)...

Sex katalóg zdarma

Anonymní řekl(a)...

Zoznamka Svidník

Anonymní řekl(a)...

Hľadám kamoša Svidník