středa 7. října 2015

Napoleon: Total War napotřetí

Napotřetí jsem se pustil do kampaně v Napoleon: Total War. Tentokrát s využitím DarthMod Napoleon, asi nejslavnějšího modu pro NTW.
Řádně jsem se poučil v taktice a začal jsem to hrát jinak. Stavím na silném dělostřelectvu, lokálním přečíslení a boji na dálku. Meelee nablízko se zpravidla vyhýbám.
Mnohem méně využívám jízdu. Dříve jsem ji intenzivně používal k obchvatům a úderům do týla pěchoty. Teď ji využívám převážně k ničení dělostřelectva.
Jako obvykle jsem se v hlavní kampani nejprve chytl s Rakouskem, tradičním nepřítelem.
Podobně jako při předchozích pokusech i tady jsem narazil na vzpoury obyvatelstva. Je zkrátka třeba počítat s tím, že provincie s hlavním městem mají silné nacionalistické cítění a do dvou tří tahů od dobytí vypukne vzpoura. Je potřeba s tím zkrátka počítat a vyčlenit na likvidaci vzbouřenců odpovídající síly.
Hned po pacifikaci Rakouska mi vpadlo do boku Prusko. Díky robustní ekonomice pro mě nebyl problém bojovat s Pruskem na třech frontách - Davout a Ney od východu přes Hannover, Murat a bavorští spojenci od jihu přes Sasko a Napoleon obchvatem ze severu přes Pomořany.
Další taktickou novinkou pro mě je rozdělení armády na dvě části. Jedna na sebe naláká nepřítele a ta druhá mu může manévrovat do boku. Dělostřelectvo soustředím v jedé baterii, zpravidla na křídle, ale někdy i na středu bojiště - podle terénu. Na Rakousko a Prusko to funguje dobře - Rusové se jeví odolnější.

5 komentářů:

Unknown řekl(a)...

qzz0511
polo shirts
lakers jerseys
coach outlet online
cheap jordans
christian louboutin outlet
canada goose outlet
air max trainers
soccer jerseys
swarovski crystal
nets jerseys

SSSSSS řekl(a)...

cheap nhl jerseys
lebron 14
kobe byrant shoes
air max 90
adidas nmd
cheap nfl jerseys
balenciaga
pandora charms
yeezy boost 350 v2
nike x off white

Unknown řekl(a)...

louboutin shoes
nike shoes
ralph lauren uk
jordan shoes
cheap nhl jerseys
pandora
super dry
canada goose jackets
fitflops sale clearance
ralph lauren outlet
zzzzz2018.7.27

jeje řekl(a)...

Avant sa chaussure nike air max 90 pour sortie, les gens pensaient que ce serait une version générale, mais il se nike air huarache algerie trouve qu'ils étaient exclusifs à votre Flight Club. air jordan nike homme pas cher Compte tenu de la récompense All-Star cette année-là, la air jordan 41 star du basket-ball était en route vers des choses chaussure nike tn 2017 plus grandes et meilleures. Mais qu'est-ce qui rend ce sérum Air Jordan 1 Homme si efficace pour les chéloïdes? Lorsque nous considérons nike air max 90 mid winter khaki le luxe, la structure et les qualités de vos asics gel fuji attack avis produits Urban Have on, nous observons des capacités illimitées parmi ces basket nike air max 2017 homme accessoires.

cara menggugurkan hamil řekl(a)...

Bagaimana cara menggugurkan anak yang paling ampuh terbukti aman cepat dan akurat untuk proses cara gugurin hamil ? Tindakan medis seperti kuret metode terbaik untuk mengakhiri kehamilan anda dalam praktek cara gugurkan kandungan . Sangat penting sekali untuk mengenali cara merangsang wanita agar dapat memenuhi kebahagiaan pasangan . Daerah sensitif alat reproduksi wanita merupakan salah satu dari titik rangsangan wanita . Dalam satu bulan terjadi siklus telat datang bulan atau menstruasi yang dialami bagi wanita yang sudah beranjak dewasa .