neděle 25. října 2015

The Witcher 3: Finální boj začíná - Caranthir

Zpět k základnímu příběhu Zaklínače. Finále jsem hrál dvakrát, poprvé ještě před Heart of Stone, podruhé až po dohrání DLC. Chci tomu dát trošku časovou posloupnost, takže tenhle asi měsíc starý post posunu až za posty o DLC.

Válečná rada vymyslela bezvadný plán. Ciri měla zůstat stranou, Avallac'h měl přivolat Wild Hunt, čarodějky jej měly uvěznit a vojska Nilfgaardu a Skellige se s nimi vypořádat.
Nilfgaard si na ostrově vybudoval efektní tábor.
Loď Wild Huntu dorazila podle plánu - a pak se všechno pokazilo. Ledové kouzlo ochromilo naše vojáky i Geralta.
Ciri samozřejmě nemohla zůstat stranou. Na chvilku jsem se vžil do její kůže.
 Ciri se pustila se do boje s Caranthirem, posledním zbývajícím generálem Wild Huntu. To on generuje kouzlo, které zmrazilo Geralta.
V kůži Ciri se mi podařilo Caranthira trošku unavit a zničit mu kouzelnou hůl. Tím se zrušilo i mrazivé kouzlo. Zbytek souboje jsem dokončil coby Geralt.
Souboj s Caranthirem byl docela náročný. Občas na mě sesílal ledové elementály, chránil se ledovým štítem a házel po mě nepěkné ledové kouzlo.
Moje taktika byla vcelku jednoduchá - hodně uskakování a uhýbání, rušení štítu znamením Igni, rychlé útoky a ještě rychlejší úniky pryč.
Boj byl dlouhý a náročný (při druhém průchodu po Hearts of Stone už byl celkem jednoduchý), ale nakonec se mi podařilo dovést ho do úspěšného konce.
 

3 komentáře:

Unknown řekl(a)...

qzz0511
moncler outlet
pandora charms
ugg outlet
kobe shoes
moncler jackets
oakley sunglasses
mulberry handbags
nike outlet
ecco shoes
oakley sunglasses

SSSSSS řekl(a)...

ray ban sunglasses
basketball shoes
nike air force 1 high
yeezy shoes
nike free run
hermes belts
nike cortez
yeezys
golden goose
retro jordans

jeje řekl(a)...

Il est important asics gel lyte 5 bleu et rouge de noter que la vente est faite sur de crampon nike pas cher decathlon l'argent comptant avec une base d'achat. Si nike air jordan 1 retro high og laser 1 n'est tout simplement pas un nike internationalist kaki homme fabricant, le moyen le plus simple et cortez nike femme rose le plus sûr est d'inventorier Nike Shox baskets nike free run id 3.0 v4 R3-R4. Les premiers Keds ont été asics gel noosa tri 10 avis créés en 1892, mais Nike Shox Qualify Air Jordan 7 Chaussures n'a pas été créé en masse avant les 191.