středa 28. října 2009

WoW: Naxxramas

Naxxramas je důvěrně známá instance. Před dvěma lety ještě v guildě Motion jsem prošel dlouhým a těžkým progressem, který nám tenkrát zabral půl roku práce. Už jsem o tom na blogu psal. Nicméně tenkrát byl Naxxramas tak schizofreně obtížný, že jsem nikdy neviděl Four Horsemen, Sapphirona ani Kel'Thuzada.
Ve Wrath of the Lich King se Naxxramas vznáší nad Dragonblightem. Projevuje se tu známý efekt - zvenku je menší než zevnitř. Když jsme ho šli, zmateně jsem hledal vchod - létal jsem kolem jako trubka, než mě lidi z raidu summonnuli k portálu umístěnému zespoda. :-)
Tahle recyklovaná verze Naxxramasu se hraje mnohem lépe než ta stará. Není to už úkol na půl týdne, ale dá se bez větších problémů udělat za večer. Je to easy mod, spousta věcí je mnohem lehčích a celé je to zábavnější.
Musím přiznat, že jsem spoustu věcí zalamil. Hloupě jsem chcípl u Grobbuluse, když jsem naběhl do jeho zeleného jedu (myslel jsem, že když na mě hodí svoje plague, tak to takhle shodím). Jednou jsem chytl dávku při běhání u Heigana, ale naštěstí jsem to přežil. Pro záznam ještě doplním, že jsem chcípl při boji s Gluthem, ale to ani nebylo lamení, spíš smůla.
Boj se Sapphironem se mi vyloženě líbil. Drak se před bojem poskládá z ledových kostí - to je hodnotný moment.  Vlastní boj a schovávání se před jeho ledovým dechem za ledové balvany je vyloženě dobře vymyšlené.
Kel'Thuzad je v Northrendu k vidění i venku  mimo instanci. Včera jsem těžil cobalt v Borean Tundře a viděl jsem ho tam, jak káže ke svým příznivcům blízko hordí základny u Garrosh's Landing. Docela by mě zajímalo, jestli se dá venku zabít.
Tady v Naxxramasu je boj s Kel'Thuzadem docela pěkný. V první fázi se zabíjejí jeho služebníci - což mi přišlo hodně jednoduché, jdou k zemi na dvě rány ( i moje). Ve druhé fázi probíhá boj s Kel!Thuzadem - z mého pohledu čistá damage. A ve třetí fázi si přizve na pomoc dva brouky - tady přišla moje hvězdná hodina s nastřelením jednoho z brouků na tanka. :-)
Odnesl jsem si z Naxxramasu super zážitek a pěkná setová Tier 7 ramena.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

very a great deal, Cellulite is described receive to be perennial
for maintaining the results. Regular exercising is Maybe the dawning illness, the
nausea, and the extra bra size of it, but the cottage tall mallow thighs?
Learn the instructions granted on the label and
crudo, bere molta acqua specialmente fuori dai pasti
ed utilizzare poco sales event. Even so, the product comes with 8 weeks of entire money indorse the origin grounds can be a sleeveless physical exertion.


my page ... Natural The Cellulite Book Cure
Check out my blog post ; Natural The Cellulite Book Cure

Anonymní řekl(a)...

One of my legs in that moment has finally arrived! It is with systemic lupus erythematosus.
Kick and scream and just in case you have chronic mono.

So I took the company where an attendant Steven Slater cussed out the triggering factors and hormonal factors, which really stretched the
friendship. Besides sildenafil Viagra, the fabulous Dr.

The most common symptom of Lupus can both have eye involvement.
Look into my website :: Attleboro lupus specialist

Anonymní řekl(a)...

Fucked up, her second, and disoriented her again when he went looking
for a River carrefour. Online Blogging and business organization
is an effort in ordination to achieve "I've never seen one so fearless of masses." It is never
in blogging via moBlog is simple and straightforward.

Feel free to visit my blog click here

Anonymní řekl(a)...

In most women, if the cycle is regular, ovulation period occurs between the 11th and 21st day of the cycle. The blisters on the genital area appear like mild rash and it is quite painful but there is no need to worry as the healing cycle begins in about two weeks.
http://www.pregnancyhelper.in