sobota 24. října 2009

WoW: Culling of Stratholme a drak!

Po dosažení vytouženého 80. levelu jsem začal chodit dungeony. Guilda Eonarians už prakticky chodí pouze Heroic dungeony a nejčastěji Daily.
Můj první raid byl Culling of Stratholme - další z mnoha historických raidů dostupných přes Caverns of Time. Tahle epizoda je odvozená od stejnojmenné mise v legendárním Warcaft III: princ Arthas zjistí, že jeho město Stratholme je zaplaveno morem Nemrtvých a rozhodne se je vyhladit.
Úžasná věc na tomhle raidu je, že používá naprosto stejný scénář a soundtrack jako originlá z Warcrat III. Arthas a ostatní postavy proto používají stejné repliky.
Stratholme je ovšem důvěrně známé místo - oblíbený dungeon kolem 55. levelu, který jsem osobně šel mockrát. Tady je Stratholme ještě nezkažený, nehoří, je to krásné a příjemné město.
Hráčský zážitek z této kombinace je nepopsatelný - je to jako třetí návrat na místo, kde jsme byli už dvakrát a pokaždé trošku jinak. Pevně věřím, že Blizzard v Caverns of Time dodělá ještě spoustu dalších skvělých raidů.
Na konci raidu je boj s démonem Mal'Ganisem. To on Arthase tak rozběsní, že se rozhodne pronásledovat ho až do Northrendu.
Když se raid jede v módu Heroic a dostatečně rychle, na konci je bonusový boss, ze kterého padá mount - drak. Měl jsem kliku: skoro všichni už ho měli, až na Ninjagona, který mi ho noblesně přenechal.
/bow
Takže jsem šťastným majitele svégho prvního draka. Škoda jen, že se na něm nedá bojovat, jako na některých questových dracích.

Žádné komentáře: