sobota 24. října 2009

WoW: Sholazar Basin

Sholazar Basin je kvetoucí džungle na západě Northrendu. Jak hráč postupně odhaluje, byla to kdysi laboratoř Titánů, když tvořili svět.
Je podobný Ungoro Crateru a Stranglethornu. Najdeme tu i starého známého Hemetha Nesingwaryho, trpasličího válečníka, který zde ztroskotal se svou loveckou expedicí. Ano, zroskotal - dno Sholazaar Basniu leží pod úrovní mořské hladiny.
Hemethovy questy jsou podobné těm ze Stranglethornu a z Nagrandu: lov, lov a zase lov. Quest chain končí ultimátním úlovkem dračice s pomocí osedlaného mamuta, kterému na hlavě sedí samotný Hemet. Po celou dobu boje Hemet přičinlivě střílí puškou a hází pasti, a po splnění questu se v táboře krásně vychloubá trofejí.
Žijí tu dvě soupeřící frakce: Oracle - plazí hmyzožravci podobní Murlokům - a wolvarská frakce Frenzyheart Tribe. Jsou to nepřátelé na život a na smrt. Quest chain začíná u Frenzyheart Tribe, pak přejde k Oracle a vyvrcholí bojem s lichem, jenž drži v zajetí jednoho z Oracle a jednoho Wolvara. Hráč během boje musí jednoho z nich obětovat a druhého zachrání - a podle toho pak získá reputaci u jedné z frakcí a u druhé ji ztratí.
Osobně jsem si vybral Frenzyheart Tribe, protože mám radši chlupaté (byť poněkud agresivní a tupé) wolvary.
Během tohoto quest chainu je nádherná scéna surfingu na krokodýlovi, který hrdinu převeze z jednoho campu do druhého. Výborná věc -  věčná škoda, že nejde mít krokodýla mounta!

1 komentář:

jeje řekl(a)...

Même si les membres chaussures nike air max 2018 d'une équipe virtuelle interagissent électroniquement avec une interaction face à face limitée, les membres d'un personnel nike air jordan basketball ball placé de manière centralisée sont liés par une interaction en face à face. Les gens air jordan pour petite fille vont acheter des baskets d'Adidas, Nike Shox Deliver, Puma, et. Les achats new balance beige and gold en ligne de produits d'habillement de Bapes vous sauveront un voyage à chaussures nike free flyknit Tokyo ou à New York, pas besoin d'épargner pour l'argent de voyage pour que vous possédiez basket nike presto fly enfant les produits authentiques de vêtements de Bape, plutôt plus de budgets pour les achats air jordan 1 carmine en ligne.