sobota 10. října 2009

WoW: Bitva o Undercity

A zase zpět do Stromwindu. Král se - dle mého zcela správně - rozhodl využít příležitosti a vzít Undercity útokem. Věříl, že znovu získá ztracený Lordaeron.
Jayna nás všechny portla do Tirisfal Glades a naši vojáci začali čistit přední hlídky u vchodu.
Král zavelel a vydali jsme se dovnitř. S Jayninými buffy jsem byl nezranitelný - moje šípy byly smrtící a okamžitě jsem se léčil. Mnohem hůže na tom byl chudák Humar, který ten buff zřejmě nedostal a tak ho elitní obránci Undercity několikrát zabili.
Postupně jsme se prokousávali dovnitř. Ze všech stran se valily spousty Nemrtvých a Abomination. Král byl jako Fury Warrior se dvěma meči naprosto vražedný a já jsem nakonec s plnou manou začal spamovat AOE šípy, které dávaly tečky za 5000 a více.
Jedinou těžší překážkou byl obří červ, který nás na chvíli zdržel. Měl nepěknou vlastnost - několikrát mě vzal do tlamy a pár desítek sekund se mnou mával, než mě odhodil na konec místnosti. Bylo to ale spíš otravné než nebezpečné, Jayna healovala jako o život a červovi postupně ubývaly životy.
Grand Apothecary Putress byl ve svých kobkách. Bojoval ze všech sil, házel na nás nepěkné plague, ale nakonec ani on neměl šanci. Zabili jsme ho a pomstili jsme tak zradu a smrt Highlorda Fordragona.
Netuším, jak to má Horda - zda je Putress nějaká významná postava a zdali v hordím questu taky zemře.
Než jsme však stihli zabrat celé Undercity, dorazila Horda v čele s Thrallem.
Král - ještě rozjetý z vítězné bitvy - se pokusil vyřešit otázku Hordy jednou provždy. Z celého srdce jsem s ním souhlasil.
Ale bohužel opět zasáhla usmiřovačka Jayna, která nás zamrazila a odteleportovala do Stormwindu.
Věčná škoda, Undercity mohlo být naše!

Žádné komentáře: