sobota 10. října 2009

WoW: Nalezení Frostmourne a jízda na draku

Na severu Dragonblightu se nachází jeskyně, kde Arthas kdysi našel meč Frostmourne, který mu sebral duši.V jednom z questů se do této jeskyně vypravil i Keonux s Humarem. Pomocí magického krystalu si tuto slavnou scénu ze hry Warcraft III připomněli.
Červení draci z Wyrmrest Temple jsou pod neustálým útokem modrých draků z Malygosovy letky. Je tu několik krásných questů, kdy se Kenux svezl na drakovi. Jeden z questů se odehrál u obrovské vykopávky kostry Galakronda - největšího draka Azerothu. Nemrtví z Undead Scourge se jej snaží oživit - stejným způsobem, jako oživují ostatní kostlivé draky. Abych v tom Nemrtvým zabránil, lovil jsem je na hřbetě červeného draka, kerý je umí nejen usmažit plamenem, ale i sežrat, čímž si doplňuje manu a staminu :-).
Další z questů už zahrnuje docela regulérní bitvu bojovníků Red Dragonflightu s Nemrtvými o ovládnutí Ruby Shrine. Bitvě zdatně sekundují červení draci, kteří na Nemrtvé chrlí oheň z oblohy. Je to docela vymazlené a moc fajn pocit, běžet zasněženou plání jako člen velké jednotky dračích bojovníků!

Žádné komentáře: