pátek 18. ledna 2008

Two Worlds: Smíšené pocity

Hraji dál Two Worlds a mám z toho smíšené pocity. Na jednu stranu fajn svět, super kůň, spousta lootu a pěkná města. Na druhou stranu trošku chaos v questech, ne moc chytlavý příběh a hratelnost, která začíná být repetitivní. Čistit třetí tábor plný banditů - ok. Čistit padesátý - nuda, nuda, šeď, šeď. Nepřátelé se chovají dost dementně, nic moc se tu neděje. To je rozdíl proti Gothiku, kde svět žije a celkem reaguje.
Na Internetu se píše, jak je hra špatně vybalancovaná. No nevím, na mé úrovni je to tak akorát. Pravda, vlčí smečky už likviduji jako mlýnek na maso, kde jsou ty časy, kdy mě vlci honili po lese.
Questy jsou dost mlhavé - sice v dialozích se člověk leccos dozví, ale kdo si to má pamatovat. Není moc questů, u kterých by deník napověděl, kde co dělat. Což je druhý extrém oproti Oblivionu, kde quest log vodí hráče za ručičku.
Zatím jsem nenašel žádný quest, který by obsahoval kus nějakého nascriptovaného děje (jako to má třeba Gothic, v menší míře Oblivion). Všechny dosavadní questy jsou typu přines / zabij / odnes něco někam. Na druhou stranu chválím, že u faction questů je volba, které frakci dá hráč přednost.
Pořád nejlepší zážitky mám z jízdy na koni, a vůbec mi nevadí, že má kůň někdy svou hlavu. O to je to zábavnější.
Zklamáním jsou orčí jízdní nestvůry - má to být ještěr, ale je to jen kůň s novým kabátem. Bohužel i zvukem a animacemi to není nic jiného než kůň.
Přesto nechci Two Worlds ještě odepsat. Chvilku to budu ještě zkoušet.

1 komentář:

jeje řekl(a)...

nike air jordan basse Par exemple, adidas zx flux camo pas cher alors que les citoyens américains peuvent être rapides dans la prise de décision finale, les asics gel cumulus avis cultures asiatiques sont généralement progressives mais sûres. Il appartient aux ophtalmologistes de asics running femme noir et rose se spécialiser dans le cancer de l'œil, les soins oculaires pour concepts x asics gel lyte v prix les enfants, la médecine vétérinaire ou la reconstruction oculaire. Les chaussure nike free run 2 femme chaussures pour femmes Nike Dunk fleur de pruneau il vient à l'intérieur basket nike blanche et noir d'une couleur rose pâle, la Nike Dunk City Lady, le crampon nike pas cher adulte joli tout noir avec des détails gris, les femmes Nike Dunk noir gros air jordan femme moins cher revenu.