čtvrtek 3. ledna 2008

Gears of War: Řežba

Je to maso. Probili jsme se k obklíčené četě Alfa. Cestou jsme zachránili vojína Augusta Cola, bývalého thrashballistu. Potkali jsme pár obrovských Locustů, které jsme sundali pomocí zbraně Hammer of Gods. Je to laserový zaměřovač, který zaměří cíl a z družice to do něj našije plazma. Nerozchodí to ani obrovští locuští brouci. Bohužel, kladivo má dvě nevýhody. Jednak funguje jenom venku a jednak jenom tehdy, když je družice v zenitu. Celkem pech.
Probili jsme se až ke zbytku čety Alpha. Bohužel vzápětí to koupil náš velitel, kterého zmáčknul nepřátelský Locust. Nedalo se s tím nic dělat.
Zapadli jsme do domu, ale vzápětí to koupil vojín Constantine, kterého dostala obluda Berserker. Ta je slepá, ale výborně slyší a cítí. Musel jsem jí na sebe nalákat, aby nám prorazila několikery zablokované dveře.
Jakmile jsme ji dostali ven na otevřené prostranství, Hammer of Gods si s ní poradilo.
Tak jsem se stal velitelem zbytku čety Alpha. Velím těmto chlapům:
Dominic Santiago - chlap, který mě vytáhl z lapáku. Nejlepší parťák. Ten vlevo.
Augustus Cole - náš černý thrashballista. Ten vpravo. Původně z čety Alpha.
Damon Baird - blonďatý obrýlený technik, taky původně Alpha. Namyšlený frajer, ale dobrý voják.


Naučil jsem se používat cirkulárku přidělanou na mé primární zbrani. Když se zakousne do Locustů, krev a kusy těl létají vzduchem. Čistokrevný masakr.
Probili jsme se do tábora civilistů, kteří si říkajá Stranded. Ti nám slíbili pomoc a dopravní prostředek, ale jak rukojmí si nechali Cola a Bairda. Pokračuji sám s Dominicem. Bohužel se brzy setmělo a začali létat netopýři. Jakmile člověk vkročí mimo osvětlené prostranství, sesypou se a rozsápají ho na kusy. Ani naše bojové brnění nepomáhá. Jediná cesta je rozstřelovat plynové bomby a posvítit si ohníčkem.
Jeden kus cesty jsem musel Dominikovi posvítit reflektorem, než proběhl ulicí a zapnul elektřinu.
Když se rozzářily lampióny a já mohl jít za ním, byl to moc fajn pocit. Tomu říkám originální nápad, to je na metál pro designera.

Žádné komentáře: