pondělí 7. ledna 2008

Gears of War: Vila


Naštěstí ve skleníku jde použít Hammer of Gods. Mrtvá Berserker.
Tohohle mrtvého brouka jsme našli o kus dál. Ležel u něj granát. Když jsem ho sebral, tak sebou zatřepal, zachrochtal a zcepeněl. Lekl jsem se jako málokdy.

Před chvilkou tady u jezera probíhala zuřivá bitva. Na břehu stojí vila, odkud Marcus Fenix pochází. Ve sklepě je laboratoř a v té se nacházejí plány Locustích tunelů. Hlava mi nebere, kde se tam vzaly.

Před vchodem do vily jsme se na chvilku potkali všichni čtyři, ale dovnitř jsem pokračoval sám s Dominikem. Jako obvykle.
Vnitřek vily jsme museli napřed vyčistit, pak jsme se vydali do sklepení. Ve sklepení jsme našli laboratoř. Než pomocný robot Jack vypálil díru do dveří, museli jsme čelit zuživému útoku Locustů.
Pak jsme museli vilu bránit před útokem Locustů, probít se do zadního traktu a nakonec skrz park prorazit k našemu vozidlu.
Poslední kus jsem opakoval snad dvacetkrát: vyběhnout po schodech, oknem vyčistit dvůr, rozstřelit plynovou bombu, aby se uvolnily dveře, po schodech dolů, vykopnout dveře,skrz dvůr, zabít hajzla ve dveřích a pak do parku za domem. Tady jsem obvykle chcípl. Park strážili dva granátníci a několik normálních vojáků. Jako na potvoru jsem u sebe neměl luk (který mi celou hru nebyl skoro k ničemu, ale dokáže jednou ranou zabít granátníka), ale jenom pomalou brokovnici (která to nedovede). Navíc je v parku časový limit, protože se tam blíží Brumak - ultimátní potvora, něco jako kříženec namakaného tyrannosaura s mechwarriorem.
Nakonec se mi podařilo zabít granátníky dostatečně rychle, prosprintovat kolem jejich mrtvol, nenechat se zabít v zadní části a doběhnout do auta.

Žádné komentáře: