úterý 20. dubna 2010

WoW: Thrall je mrtev. For the Alliance!

Včera jsem úspěšně završil PvP achievement For the Alliance. Našemu guildovnímu alt raidu se na třetí pokus  podařilo zabít posledního hordího leadera - samotného Thralla, vůdce Hordy.
Naše guilda Eonarians už tenhle achievment jednou úspěšně pokořila - vzniklo z toho tohle video Bloody Monday. Já osobně jsem ale tenkrát byl pouze u killu prvních tří bossů - náčelníka Taurenů Cairne Bloodhoofa, vládkyně Undercity Sylvanas Windrunner a vládce Silvermoonu Lor'Themara Therona.
Naštěstí náš warlord Ninjagon uspořádal další raid pro alty. Dvakrát jsme neuspěli, protože Horda si Thralla dobře brání a na útok rychle reaguje. Včera se konečně podařilo dát dohromady dost lidí (včetně randomu z cizích guild), takže jsme dokázali zadržovat útok Hordy, dokud Thrall nešel k zemi
Tady na screenshotu je Ninjagonův alt Velmirez a můj Keonux na válečných medvědech, které jsme dostali za odměnu. Hodně mě to potěšílo. Jednak mám rád mounty, jednak ten medvěd opravdu vypadá moc dobře. Budu ho teď používat jako hlavního mounta.
Jsem moc rád, že jsme to nevzdali a vydrželi jsme. A /salute Ninjagonovi, který to všechno zorganizoval.

Žádné komentáře: