čtvrtek 7. ledna 2010

Modern Warfare 2: Zvraty

Trošku z odstupu teď píšu o Modern Warfare 2. Dohrál jsem to před pár týdny během Vánoc a nějak jsem se nedokopal psát na blog dřív.
V každém případě musím ocenit zvraty o 180 stupňů. Autoři neváhají nechat zabíjet většinu z postav, za které jsem během hry hrál. To jsme zažili už v MW1 - výbuch atomové pumy nad pouštním městem byl poměrně nezapomenutelný zážitek.
Tady se hajzlem pro poslední mise stane americký generál Shepard, který bezohledně sejme chudáka mariňáka Roacha i s kámošem Ghostem a upálí je v benzinu.
Nemůžu si pomoct, ale nějak mi ta zápletka smrdí politickou korektností. Těšil jsem se, jak nakopu do zadku hajzla Makarova, ale houby houbičky - jenom jsem mu vybílil daču. Ten zlý je ve skutečnosti ten americký jestřáb.
Muset bojovat s týpkem s vizáží plukovníka Trautmana z Ramba mi nějak nesedlo.

Ještě před grilovací párty tu byly poměrně slušné boje o Bílý Dům.  Nějak mi nescreenshotoval fraps, takže houby houbičky, screenshoty nejsou.
Přestřelka s ruskými invazními silami v Oválné pracovně jistě musela potěšit americké hráče. Mě nechala celkem chladným, na Gulag nemá.
Tady je screenshot z bitvy na leteckém vrakovišti. Vizuálně zajímavé, herně hodně přímočaré a lineární - proběhni,probij se, přežij.
A tenhle poslední screenshot už je z honičky na motorových člunech. Starý dobrý kapitán Price na přídi, hráč v kůži Soapa řídí člun, divoká pilotáž končí skokem z vodopádu a sestřelem helikoptéry. Docela fajn, podobný zážitek snad byl už ve Far Cry 2 a v Crysis. Na poslední misi nicméně nic moc.
Pak už je jen finální souboj se Shepardem - ale ten si schovám do dalšího postu.
A kde je ten hajzl Makarov? Chci Makarova, proč tu není souboj s Makarovem? To je přece suchýýýý...

Žádné komentáře: