pátek 25. září 2009

WoW: Howling Fjord

Howling Fjord je hodně členitý. Přistál jsem želvou v tuskaří vesnici Kamagua. Odtud vede kouzelná lanovka na hlavní pevninu, která se vypíná vysoko nad útes.
Počáteční lokací Alliance v Howling Fjordu je Valgarde, malá základna hluboko ve fjordu pod trvalým útokem Vrykulů - čtyřmetrových válečníků ve vikingském stylu, kteří jezdí na dracích. Vrykulové jsou nádherně vymakaní bělovousí válečníci a mladí siláci s černými dredy, s detailními modely a texturami. Tady se WoW začíná graficky blížit Age of Conan.
Úvodní questy se odehrávají ve vesnici Vrykulů, která se choulí pod Utgarde Keepem. Jeden z quest chainů mě moc potěšil: trpasličí archeolog mě poslal vyzvednout magický artefakt do kobky pod Utgarde Keep, plné nemrtvých. Vybavil mě bublinou, která nemrtvé zabíjela. Kobka byla úplně narvaná nemrtvými, v bublině jsem procházel jako nůž máslem. A když jsem se s vyzvednutým artefaktem vrátil zpět do Valgadre, s překvapením jsem zjistil, že jsem přinesl samotný Ashbringer! Přišel si pro něj sám legendární Tirion Fordring!
Level 70 jde ztuha. Ztaím jsem uhrál dva večery a jsem tak na polovině exp baru. Jde to ztuha, ale nevadí. Jak jsem si řekl, pojedu pomalu. Užívám si to.

Žádné komentáře: