pondělí 28. září 2009

WoW: Dopravní prostředky v Howling Fjord

Mise v Howling Fjordu jsou bohaté na dopraví prostředky. Tauren v kánoi mě dopravil od po moři od tuskeřího tábora do tajné pirátské základny, kde jsem dělal sadu questů pro piráty. Neuvěřitelně promakané vychytávky jako je tahle dělají z Wrath of the Lich King královskou zábavu.
Letadel tu jsou hned dva typy: gobliní a gnómí. Tohle je gobliním startovalo zpirátské základny a odneslo mě na malý ostrůvek, kde jsem hledal legendární brnění. Questík jsem měl hotový za pět minut, ale ta vizuální pastva pro oči! A té práce, co to muselo stát!
Na tomhle screenshotu jsem uprostřed plechového panáka, který má zmást Iron Dwarves, kteří tu provádějí vykopávky. tedy vykopávky: spíš to vypadá, že se snaží zakopat obrovskou sochu Titána. Plechový panák sbírá informace z magických krystalů a kromě jiného taky umí neskutečně skákat z plošiny na plošinu.
Něco mi říká, že dějová linie kolem Iron Dwarves bude ještě hoodně zajímavá!
Ovšem vrcholem je jízda na střele z katapultu, která završuje quest chain u Vrykulí vesnice Nifflevar. Ti ohrožují katapulty lodě Alliance dole  ve fjordu. Vesnici jsem infiltroval, vyčistil, zmocnil se katapultu, rozbombardoval jsem vesnici Vrykulů dole pod sebou (božská zábava!) a nakonec jsem se svezl na obřím šípu až dolů do základny Valgarde.

Žádné komentáře: