středa 26. listopadu 2008

WAR: Bitva o High Pass

Včera jsme měli guildovní RvR event. Bojovali jsme proti guildě Bohemia o High Pass. Bitva byla domluvená netradičně v tunelu, který se nachází kousek od našeho war campu. Shromáždili jsme se na jednom konci a na pokyn jsme vtrhli dovnitř. Prošli jsme tunelem jako nůž máslem - dvě warbandy naší aliance si s protivníky rychle poradily.
Leader Ninjagon se několikrát snažil celý raid stáhnout a nechat Bohemii udělat si taky pár killů, ale bohužel ho poslouchali jenom lidi od nás z guildy Runeblade of Darkness, kteří byli na Ventrilu. Druhá warbanda si dělala celkem co chtěla a moc se nedivím, že to Bohemii za chvíli přestalo bavit.
Spořádaně jsme se stáhli do warcampu a nechali Bohemii dostatek času na zabrání keepu Stoneclaw Castle. Pak jsme se vydali je dobývat. V momentě, kdy jsme přitáhli ke keepu, mi WAR klekl do windows, a pak jsem se - ehm - asi 45 minut věnoval doma něčemu (někomu) úplně jinému.
Když jsem se s pocitem dobře odvedené práce vrátil do hry, naše guilda neúspěšně útočila skrz prolomenou bránu keepu. Pár lidí šlo spát, někteří jiní šli dělat něco jiného, zkrátka naše početní výhoda se vytratila a spíš se to otočilo na druhou stranu. Orderáci nás pronásledovali až k warcampu.
Nicméně jsme vytrvali, znovu jsme se seskupili (zbyla nás právě jedna plná warbanda). Orderáci šli zřejmě spát a naše chvíle právě přišla. Vtrhli jsme na Stoneclaw Castle a zabrali jsme ho, pak jsme pobrali všechny ostatní cíle a nakonec jsme dobyli celou zónu. Kdo se směje naposled, ten se směje nejlépe, a naposled jsme se smáli my :-).

2 komentáře:

Ninjagon řekl(a)...

hehe, moc pěkný text - hlavně to intermezzo :-)

jeje řekl(a)...

chaussures nike running homme pas cher Les joueurs nike free pas cher femme qui attaquent fort à la jante et peuvent pénétrer avec une vitesse comme Rajon basket nike roshe run bordeaux femme Rondo et Russell Westbrook. Vous pourriez même avoir une asics gel kinsei 6 Chaussures fête en plein air qui a un thème asics chaussures de running gel attract homme comme une scène de Freddy, Jason, ou même des cercueils air jordan 5 low china avec des vampires. La plupart de ces armes n'ont jamais été asics gel lyte 3 ns émises.