středa 17. prosince 2008

WAR: Praag a masivní RvR

Dlouho jsem na blog nesáhl. Byl jsem poslední měsíc hodně časově zasekaný. Ne že bych nehrál, ale neměl jsem kdy psát. Snad se to teď během Vánoc zlepší.
Tenhle nádherný démon dává questy v High Pass. Pěkně impozantní pacholek, kterého vyvolali sorcereři a drží ho zkrátka uprostřed plamenů.
Tohle je Praag - centrální město v T4 Empire/Chaos zóně. Ano, je to parafráze Prahy, i s Orlojem, který se nachází na centrálním náměstí. Vedou se o něj tuhé boje. Mám rád Praag, je to moc zajímavá zóna.
Poslední dva screenshoty ilustrují neuvěřitelný výkon hry. V posledním patchi byl implementován mechanismus odměňující hráče za Open RvR. A co se nestalo: všechno se to začalo mydlit po všech zónách! Na straně Destruction se nás sem tam sešlo i přes stovku. kdo chce, může si to spočítat.
Co mě na tom fascinuje: ta hra to v pohodě utáhla, všechno se krásně hýbe, a to i tehdy, pokud se takovýhle zeg potká se stejně velkou partou Orderu! Tomu říkám Masivní multiplayer!
Tady je vidět, jako to vypadá při dobývání hradu. Ne že bych toho nějak moc zvládl dělat, vždycky jsem si nabral target a šel do něj víceméně naslepo. Ale i to k válečnému šílenství patří.
Při rolování na truhlu jsem měl číslo asi 95, někdo hlásli, že má 115. Takže tolik se nás tam slezlo. To není špatné.

Žádné komentáře: