sobota 27. prosince 2008

WAR: Nová postava

Tak tohle je nový Keonax- trpasličí Runepriest. Čistý healer, asi nejlepší za Order, ale také slabý ve všem ostatním kromě healingu. Zabíjet cokoliv je s runepriestem porod: sice vydržím, ale trvá to hodně dlouho.
Trpasličí questy, architektura a celá příběhová linie mi hodně vyhovuje. Musím hrát trošku na efektivitu, abych u toho nestrávil mládí. Runepriest zkrátka září v grupě, není to až tak char na sólo hraní. Ale to jsem věděl předem, než jsem do něj šel.
Co se mi hoodně líbí je Altdorf. Inevitable City jsem nemusel, jezdil jsem tam jenom když jsem musel do banky. Altdorf je naproti tomu fajn město se spoustou zajímavých staveb, čtvrtí a questíků. Kvetoucí město mi prostě sedne mnohem víc, než chaotické Inevitable City s ploužícími se démony.
Už za první dva dny hraní za Order jsem Altdorf poznal líp, než jsem kdy poznal Inevitable City. Je tu nějak víc questíků.
Tohle je High King Thorgrim Grudgebearer. Vypadá krásně majestátně. Než nám do hry dodají trpasličí hlavní město, je na návštěvě v Altdorfu.

Žádné komentáře: