úterý 25. listopadu 2008

Call of Duty 5: World at War versus CoD4: Modern Warfare, 8/10

Nedá mi to ještě jednou se nevrátit k CoD5WAW. Ta hra je fakt dobrá. Technicky dokonalá. Neznat CoD4, tak je to jasně nejlepší FPS, co jsem kdy hrál.
Graficky je to opravdu pastva pro oči. Vlastní hraní taky není vůbec špatné. Ta hra se povedla, je to zábava, velmi slušná, bez technických prohřešků. Hrál jsem to s radostí, nic moc mě neprudilo, rád jsem to dohrál.
Přesto ale CoD4 hodnotím výš. Mnohem výš. Protože mě uchvátila. Dostala mě totální originalitou, geniálním herním designem, kde každá mise byla jiná a úplně jinak se hrála. CoD5WAW jsem dohrál a za chvíli jí odinstaluju, protože nemám proč se k ní vracet. CoD4 mám na disku už rok a čas od času si kousek zahraju. Kvůli naprosto revolučnímu hernímu designu, který skutečně dokáže vyvolat pocit vojáka na bojišti, obklopeného množstvím spolubojovníků i nepřátel. V tomhle CoDWAW bohužel selhává: je to jen "útok dopředu, urá!", od jednoho checkpointu k dalšímu.
Když si pročítám diskuse na Internetu, překvapivě je to půl na půl (viz například diskuse na Gamesradaru). Osobně bych řekl, že už jenom fakt, že takhle diskuse vůbec probíhá, je tak trošku signifikantní. CoD5 se sice povedla, ale není to hra, která by brala dech. Což jsem od ní tak trošku očekával, přiznávám se.
U mě 8/10.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it's really informative. I am going to watch out for brussels. I'll appreciate if you continue
this in future. Numerous people will be benefited from your writing.
Cheers!

http://anepowa.com/newsite/?topic=buy-twitter-followers-at-affordable-price-modernized
http://anairhostess.com/jewelry-wear-handy-insurance-policies-purpose-how-buy-real-followers-twitter
http://apple-obzor.ru/node/15857
http://annuaire-internautes.jeux-poker-paris-sportif.fr/annuaire/petites-annonces-p1-91.
html
http://anepowa.com/newsite/?topic=peruse-this-twitter-marketing-strategy-for-generating-leads

My web blog ... commyth