čtvrtek 6. listopadu 2008

WAR: Badlands

Nedělní RvR raid byl tentokrát hodně obranný. Sešly se nás dvě warbandy a rychle jsme dobyli pevnost Thickmuck Pit. Docela dlouho jsme čekali, než dorazí Orderáci a pokusí se nám ji sebrat. Když dorazili, zjistili jsme, že máme celkem značnou přesilu. Byla to z naší strany bohapustá farma - nechali jsme je útočit z dálky na bránu (beranidlo jsme jim dvakrát zničili), a když nás to přestalo bavit, udělali jsme obchvat z boční branky.
Myslím, že jsme je takhle vyrušili nejméně třikrát a několikrát jsme je potupně zahnali až do warcampu. Až mi jich bylo chvílemi líto :-).
Hodně jsem si užil střelby z katapultu a zamiloval jsem se do plošných zbraní. Naproti tomu balista, se kterou se musí mířit přímo na target, mi moc nesedí.
Uprostřed RvR oblasti Badlands je neuvěřitelná dračí kostra. Je eonromní, gigantická, obrovská! Je daleko největší, co jsem kdy ve hře viděl. Ten drak musel být veliký ne jako dům, ale jako ulice.
Je v ní krásný lore unlock - historka o trpaslíkovi, kterého drak spolkl i s jeho pěti přáteli. Přátelé spolknutí nepřežili, ale trpaslík na mrtvolách svých přátel balancoval v žaludku bestie a vyhýbal se žaludečním kyselinám, když se drak vznesl do vzduchu. Pak v kapse našel pár petard (těch, co po nás hází ti zatracení inženýři) - a drakovi najednou nebyla jeho neprůbojná vnější kůže k ničemu.

Žádné komentáře: