středa 4. června 2008

Age of Conan: Vloupání do Tortage Keep

Strávil jsem celý den v Tortage Underhalls. Pěkný sdílený dungeon se spoustou questů. Mám pocit, že ve WoW takových sdílených dungeonů bylo minimum, přinejmenším se do nich vůbec nechodilo. Tady to je docela příjemné, i když se tu gankuje o sto šest. Zjistil jsem, že proti těžce obrněným Protectorům nemám mnoho šancí. O to zábavnější je to proti Rogue a casterům: dokážu je rozsekat na hadry.
Pohnul jsem s Destiny questem. Dostal jsem úkol zabít slave mastera Arika. Poté jsme byl vyslán vloupat se do Tortage Keepu a ukrást vládci Stromovi jeho Phoenix Medallion.Vloupačka byla hodně zábavná, vyšplhal jsem po zadní straně keepu (zaplať Crom za přistavený žebřík :o) ).
Strom, který ovládá město pomocí svých stráží Red Hand, je pomalu stravován magickou mocí Phoenix Medallionu pocházejícího z Atlantidy. Jeho hlava se pomalu mění v umrlčí lebku.
Teď, když jsem mu sebral amulet, je zřejmě na řadě on. Budu se s ním muset vypořádat, než opustím Tortage a vydám se do světa. Předtím si ale ještě chci splnit všechny dostupné questy.

Žádné komentáře: