neděle 8. června 2008

Age of Conan: Šok z Old Tarantie

Strávil jsem nějaký čas v Conarch Village. Bohužel byla ptávě noc, tak jsem ani neudělal žádné screenshoty.
Pak jsem se přesunul do Old Tarantie a utrpěl jsem šok. Tak nádherné město jsem v žádné hře ještě nikdy neviděl. Vysoké věže snesou srovnání snad jen s některými (dvourozměrnými a statickými) hrady v Heroes of Might and Magic. Ve 3D hře, potažmo MMORPG je to naprosto nevídané. Strávil jsem tu celý večer, jenom jsem bloumal uličkami a sem tam si střihnul questík. Tohle město je neskutečné.
Ne, tohle NENÍ největší hrad v Old Tarantii. Tohle je ten menší. Ale jsem z toho na hadry. V okolních uličkách se nabízí unikátní městské questy. Už jsem kradl diamant z jedné věže, na kterou jsem se musel vyšplhat. Skvělý zážitek!
Konírna. Tady jsou k mání koně, od nejlacinějších za 2 goldy po superobrněné rytířské oře za 150 géček (nebo dokonce 300?) . Bohužel, nosorožci ani mamuti nejsou na prodej. Nosorožce jsem už zdálky zahlédl, byl veliký jako loď.
Potěší, že koně se tu pohybují, nestojí na místě.
Tohle už není Old Tarantie, ale Wild Lands of Zelata. Je to zóna v Aquilonii, kde je spousta questů pro můj level. Udělal jsem tu jenom jeden - vyčistil jsem podzemí obchodní stanice od vlkodlaků. Příjemná věc klasického střihu připomínající spíše single-player RPG.

Žádné komentáře: